Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:19
71/86 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de az utobbi pár válaszban és kommentben már azt beszéltük hogy megmarad a picike....nem értem hogy jön ide már ez a hozzászólás....
2011. jan. 30. 17:36
72/86 anonim válasza:
Bocsi én a kérdésre reagáltam, nem a kommentekre és abból sajnos nem derült ki, hogy megtartod. Gratulálok hozzá. Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok a picikéhez és nagyon boldog vagyok, hogy az életet választottad számára.
73/86 A kérdező kommentje:
Jaa...értem!
Hát igen..átgondoltam,és rájöttem mi a helyes!
Köszönöm szépen!
Csütörtökön lehet kiderül kisfiu e vagy kislány!
2011. jan. 31. 18:25
74/86 anonim válasza:
Megtudtad? :D Én 13 hetesen tudtam meg, h kislányom lesz.Most már 7,5 hónapos kis zsivány! :D
75/86 A kérdező kommentje:
Nem tudtam meg!Ma megyek 8ra a délpestibe...ma már 18hetes vagyok...:)
2011. márc. 11. 07:04
77/86 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!
Már 22hetes vagyok...és 2hete kiderült hogy kisfiam lesz!!!
2011. márc. 25. 09:08
78/86 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem mint írtam kislányom van! Életed legjobb döntése, hogy megtartottad!!!!!!! Majd írj, hogy mi van veletek! :) (jól elbeszélgetünk itt ketten. :D )
79/86 A kérdező kommentje:
Igen!Ha gondolod cserélhetnénk email cimet privibe vagy ilyesmit!mert ide nem sürün lépek be:$
2011. ápr. 3. 18:26
80/86 anonim válasza:
Ok! Próbáltam írni mailt, de nem engedte! :( Te is próbáld meg, hátha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!