Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos abortuszra kell mennem,...

Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:

A 12hetes UH még a hüvelyi. Így jobban látják, mert még nagyon picike pici. :)

A többi UH már hasi lesz.

Nagyon örülök Nektek!!!!!

Olyan jó, hogy van, aki végül tud így dönteni!

Eszembe jutottál ám NST-n, miközben hallgattam a babám szívhangját! Remélhetőleg Te is nemsoká' hallhatod!

2011. jan. 22. 21:28
 62/86 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. havi már hasi volt.
2011. jan. 23. 07:16
 63/86 A kérdező kommentje:
Hát a nőgyogyászomnál van hüvely uh.,de elküldött a délpesti kórházba...ha hüvely akkor mért nem csinálta meg ő?
2011. jan. 24. 08:45
 64/86 anonim ***** válasza:
Nekem a 12 hetest már hasival csinálták. Van tarkóredő mérés is, és tb alapon csinálják. Gondolom azért a kórházban, hogy ott a rendszerben is meglegyenek az adatok. 01.21. 21:08-as voltam. :)
2011. jan. 24. 17:25
 65/86 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy nagyjából a 6. oldal komment után már vert a víz, hogy Istenem, mindjárt abortuszra megy...aztán mikor elolvastam az utolsó hozzászólásaidat:D Komolyan mondom, tök boldog lettem, pedig nem is ismerlek! Gyönyörű életetek lesz, és ez a kisember nagy-nagy boldogságot fog okozni nektek! Ja és ha esetleg összekaptok megint a pároddal, nem ám elkedvetlenedsz újra...

Hajrá-hajrá, és köszi, hogy nem mentél abortuszra!

18+2 hkm

2011. jan. 25. 09:09
 66/86 A kérdező kommentje:

Ma voltma az uh-n... :)láttam a picit...még hüvelyi volt a többi már hasi lesz...

54mm a picikém:) olyan jo volt:)

2011. jan. 25. 15:09
 67/86 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy jó volt! :) Milyen volt a kis szívdobogását hallani? Gondolom minden rendben! :) Tünetekkel hogy állsz?
2011. jan. 26. 16:05
 68/86 anonim ***** válasza:

Szia!!

Gratulàlok a dôntésedhez, erôs csajszi lehetsz! Nekem is volt abortuszom 4 éve pont valentin napon :S Rettenetes szôrnyû volt, nem is részletezem, annyi ràadàssal, hogy az eset utàn a pàrom elhagyott... beletemetkeztel a tanulàsba.. és 2 év utàn jôtt elô nàlam a PAS- Poszt Abortusz Szindròma... pszichològusok, gyògyszerek, stb... Jò fél évbe telt mire jobban lettem, azòta menyasszony vagyok és babàt tervezûnk!!! Jòl dôntôttél, gratulàlok, sok ôrômet :)

2011. jan. 28. 20:59
 69/86 A kérdező kommentje:

Igen minden rendben van szerencsére!

pffúúú...nagyon-nagyon jó volt hallani és látni!

Tünetek...hát...nincs tünet,se hányinger,se rosszullét...semmi!Azt mondták normális,mert valakinek nincs rosszulléte...Keresztfiam anyukája ugyanígy volt,azt mondta tuti fiam lesz...mert neki 2 fia van és egyiknél sem volt rosszulléte :)

2011. jan. 29. 17:57
 70/86 anonim ***** válasza:
Na látjátok az ilyen esetek bizonyítják, hogy őseink nem is voltak olyan ostobák, amikor az volt a divat, hogy a fiatalok előbb ismerjék meg egymást, aztán esküvő és utána jöhetett a baby. Nem valószínű, hogy ha ez maradt volna az erkölcsi norma ilyen sok életet oltanának ki manapság, ilyen-olyan önsajnálatból eredő, lelkiismeretet megnyugtatni szánó érvekkel.
2011. jan. 30. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!