Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?
A 12hetes UH még a hüvelyi. Így jobban látják, mert még nagyon picike pici. :)
A többi UH már hasi lesz.
Nagyon örülök Nektek!!!!!
Olyan jó, hogy van, aki végül tud így dönteni!
Eszembe jutottál ám NST-n, miközben hallgattam a babám szívhangját! Remélhetőleg Te is nemsoká' hallhatod!
Szia!
Úgy nagyjából a 6. oldal komment után már vert a víz, hogy Istenem, mindjárt abortuszra megy...aztán mikor elolvastam az utolsó hozzászólásaidat:D Komolyan mondom, tök boldog lettem, pedig nem is ismerlek! Gyönyörű életetek lesz, és ez a kisember nagy-nagy boldogságot fog okozni nektek! Ja és ha esetleg összekaptok megint a pároddal, nem ám elkedvetlenedsz újra...
Hajrá-hajrá, és köszi, hogy nem mentél abortuszra!
18+2 hkm
Ma voltma az uh-n... :)láttam a picit...még hüvelyi volt a többi már hasi lesz...
54mm a picikém:) olyan jo volt:)
Szia!!
Gratulàlok a dôntésedhez, erôs csajszi lehetsz! Nekem is volt abortuszom 4 éve pont valentin napon :S Rettenetes szôrnyû volt, nem is részletezem, annyi ràadàssal, hogy az eset utàn a pàrom elhagyott... beletemetkeztel a tanulàsba.. és 2 év utàn jôtt elô nàlam a PAS- Poszt Abortusz Szindròma... pszichològusok, gyògyszerek, stb... Jò fél évbe telt mire jobban lettem, azòta menyasszony vagyok és babàt tervezûnk!!! Jòl dôntôttél, gratulàlok, sok ôrômet :)
Igen minden rendben van szerencsére!
pffúúú...nagyon-nagyon jó volt hallani és látni!
Tünetek...hát...nincs tünet,se hányinger,se rosszullét...semmi!Azt mondták normális,mert valakinek nincs rosszulléte...Keresztfiam anyukája ugyanígy volt,azt mondta tuti fiam lesz...mert neki 2 fia van és egyiknél sem volt rosszulléte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!