Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?
Igen van bajom...csak sírok...nagyon ki vagyok és félek...
az első válaszoló elég bunkó volt,ahogy te is észre vetted!
Hát igen....sajnos ez hülye helyzet....Mondjuk én annyit tanácsolnék h üljetek le beszélni egymással...mi nem igazán tettük,mivel úgy gondoltam h ő nem akarná én egyből kimondtam h ok akkor abortusz.
De talán jobban kellett volna engednem őt is megnyílni...
Mi utána még 2.5 évig voltunk együtt...a kapcsolatunk többnyire ezért is ment szét és sokszor ez tartotta össze....én annak a 2.5 évnak sem látom utólag értelmét amit még együtt voltunk...
Az abortusz után viszont elkezdtem nagyon vágyni egy babára ...és az élet kegyes volt hogy jó férjet találtam és sokkal jobb apát mint amilyen ő valaha is lett volna!
Mikor lesz a műtét ?
Van még valami kérdésed ?
hány hetes terhes vagy ?
egyik bunkó megjegyzéssel se törődj, igaza van az előttem szólónak és ráadásul nem kötelező beleolvasni a kérdésbe ha valakinek túl megrázó ez a téma....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!