Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos abortuszra kell mennem,...

Sajnos abortuszra kell mennem, nagyon félek. Milyen érzés? Mennyi ideig tart? Utána mi történik velem? Mennyi ideig nem lehet szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:

Igen van bajom...csak sírok...nagyon ki vagyok és félek...

az első válaszoló elég bunkó volt,ahogy te is észre vetted!

2011. jan. 7. 20:54
 12/86 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen....sajnos ez hülye helyzet....Mondjuk én annyit tanácsolnék h üljetek le beszélni egymással...mi nem igazán tettük,mivel úgy gondoltam h ő nem akarná én egyből kimondtam h ok akkor abortusz.

De talán jobban kellett volna engednem őt is megnyílni...

Mi utána még 2.5 évig voltunk együtt...a kapcsolatunk többnyire ezért is ment szét és sokszor ez tartotta össze....én annak a 2.5 évnak sem látom utólag értelmét amit még együtt voltunk...

Az abortusz után viszont elkezdtem nagyon vágyni egy babára ...és az élet kegyes volt hogy jó férjet találtam és sokkal jobb apát mint amilyen ő valaha is lett volna!

Mikor lesz a műtét ?

Van még valami kérdésed ?

2011. jan. 7. 20:58
 13/86 anonim ***** válasza:
46%
Ne foglalkozz senkivel!! Akár elítélnek ,akár nem ha majd nem lesz pénzed orvosra,gyerek ruhára és kajára akkor nem fognak keresni, hogy mégis mi lett veled.
2011. jan. 7. 20:58
 14/86 anonim ***** válasza:
71%

hány hetes terhes vagy ?

egyik bunkó megjegyzéssel se törődj, igaza van az előttem szólónak és ráadásul nem kötelező beleolvasni a kérdésbe ha valakinek túl megrázó ez a téma....

2011. jan. 7. 20:59
 15/86 A kérdező kommentje:
8hetes...jövöhét után megyek...de nagyon félek:( én régota szeretnék babát,de nem igy,hogy se munkahely,se pénz,de biztos kapcsolat...
2011. jan. 7. 21:03
 16/86 A kérdező kommentje:
vagyis se biztos kapcsolat,őt még jobban érdeklik a haverok az autok a bulik...
2011. jan. 7. 21:06
 17/86 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom elítélni az ilyen nőket,hiszen én nem az ő életét élem. Nem az ő gondolatai vannak az én fejemben. Gondolom nem azért vállal ilyet, hogy elmondhassa "ezt is kipróbáltam". Családtervezőben voltál? Ez a másik megalázó hely!
2011. jan. 7. 21:07
 18/86 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetne előrébb hozni ? neked is jobb lenne előbb túlesni rajta és a babának is....10 hetesen már mozog is ......kicsit sokáig vártatok....én 8 hetes voltam a műtétkor...
2011. jan. 7. 21:07
 19/86 A kérdező kommentje:
Hétfön megyek,igen ettől félek,hogy lenéznek ez miatt:(
2011. jan. 7. 21:09
 20/86 anonim ***** válasza:
ja amúgy ugyan ez volt ...csak a bulik érdekelték...aztán kiment amsterdamba kipihenni az abortuszt...jó mi ??? tiszta hülye voltam h nem rúgtam ki mint macskát szarni...sajnos még éretlen voltam ehhez....
2011. jan. 7. 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!