Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Páromat pénteken viszem a...

Páromat pénteken viszem a kórházba, sajnos abortuszra, /magzat nem él 11 hetes/. Magán szoba megéri?

Figyelt kérdés
Arra gondoltunk, hogy így is nagy fájdalom ez számunkra, nem e lenne jobb választás magán szobába befeküdnie. Szent Imre kórházról lenne szó. Szerintem még is csak jobb lenne, ha nem olyanokkal feküdne, akik szülés előtt vannak. Így is szegénynek nagy lelki traumát okoz ez.
2009. márc. 10. 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha így érzitek jónak, és tudjátok fizetni, miért ne? Kb. 10eFt/nap.
2009. márc. 10. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha a párod igy akarja, akkor egyértelmű hogy megéri!
2009. márc. 10. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bírjátok anyagilag,akkor mindenképen jobb lenne szegénynek,mint az ilyen-olyan okból bennfekvő kismamáknak,ha közéjük kerül.Őszintén sajnálom és kívánom,hogy legközelebb sikerüljön nektek!
2009. márc. 10. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek így jobb, akkor persze. De elvileg "csak" pár óra hossza bennfekvésről van szó. Nagyon sajnálom!
2009. márc. 10. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom ami veletek történt,sajnos én is pont ennyi idősen éltem ezt át. Ha megtehetitek kérjetek ilyen szobát,de én amikor bent voltam akkor nem tettek eleve olyan szobába ahol kismamák voltak hanem abortuszosok közé:-(

Fel a fejjel,most nagyon nehéz de én 2 hónap mulva babás lettem és most semmi baj.Kivánom nektek is ugyanezt!

2009. márc. 10. 10:15
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, így akkor végig mellette lehetek akkor?
2009. márc. 10. 10:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát sztem is jobb, nekem is volt ilyen sajnos:((( nem volt szívhangja a babánknak, felszívódásnak indult.

Betettek a sok abortuszos közé, hát sikítani tudtam volna, ahogy azok úgy viselkedtek, mintha maniküröztetni jönnének, miközben én rosszul voltam a lelki fájdalomtól, hogy mennyire vártunk rá, és nem sikerült:((

Szóval ha megtehettem volna BIZTOS külön szobába megyek!

(de ott nem volt ilyesmi).

Azt nem hiszem h VÉGIG (tehát éjjel is ha első terhessége) ott lehetsz vele, de napközben biztos, és másnap mehettek is haza.

Sok erőt kívánok nektek!

(én azóta 2 hónap múlva ismét terhes lettem, lekopogom, de nincs baj eddig!)

2009. márc. 10. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb a magán, ha tényleg ennyire nehezen éli meg! Nagyon sajnálom, ami történt veletek, de ne adjátok fel! Biztasd! Támogasd!

Én 6 hetesen bekerültem a kórházba pár napra vérezgetés miatt. Nem volt a babának baja, csak megfigyelés volt! Viszont egy szobában feküdtem abortuszosokkal, meg olyanokkal, akiknek elment a baba. Nos nagyon rosszul éreztem magam. Nagyon hazavágytam. Szóval neki is jobb, ha magánszobában van! Minden jót! És ne adjátok fel!

2009. márc. 10. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá, hogy olyanokkal lesz-e akik most szűlnek. Ha nem, hanem csak sorstársakkal, akkor talán jobb, ha van társaság, és valaki, akivel beszélgethet.

Én majd' megőrültem egyedül. Egész éjjel a folyósón kovályogtam amíg nem találtam egy nővért akinek órákon át bőghettem.

Persze mindenki más..

2009. márc. 10. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!