Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi a véleményetek az abortuszról?

Mi a véleményetek az abortuszról?

Figyelt kérdés
nov. 26. 10:38
 71/100 anonim ***** válasza:
0%
És körme ,és haja volt.
dec. 9. 17:58
 72/100 anonim ***** válasza:
49%

xDDDDD

Érdekes, hogy engem állítasz be butának, tudatlannak, miközben teljes mértékben megtapasztaltam a dolgokat.

Én úgy tudom, ha döntéspárti lennék, akkor nem vetettem volna el. A következőt is elvetettem volna, akár milyen hihetetlen neked.

Kisbabáról van szó és nem szövetdarabról. Majd ha lesz gyerekes nyugodtan nevezheted kis szövetdarabodnak meg kis sejtcsomódnak.

Én maradnék a tényeknél és az igazságnál, hogy GYILKOSSÁG.

“Na gyere ide te kis szövetdarabom.”

XD

dec. 9. 18:03
 73/100 anonim ***** válasza:
Momd már el hányadik héten intéztem el???!!! Arról persze nem nyilatkozól
dec. 9. 18:04
 74/100 anonim ***** válasza:
33%

:Kisbabáról"

Az max magzat lehet. Ha megszületik hívható babának de egyébként hivatalosan csecsemő!

dec. 9. 18:06
 75/100 anonim ***** válasza:
47%
Egy csomószor kérdeztétek hány hetes volt és le is írtam többször is. Már lassan huszadjára írom le ugyanazokat a dolgokat és hát nem titok, hogy unom.
dec. 9. 18:09
 76/100 anonim ***** válasza:
84%
10nhetes magzat 3,1 mm és max 4gr azt kötve hiszem hogy rugós. Max a beleidet érezted mozogni !de tudjuk sokkal okosabb vagy!egyébként meg ha bemész a kórházba aktatáska megoldjak és nem kell a "haláltusaját "átélni
dec. 9. 18:24
 77/100 anonim ***** válasza:
0%
XDDDD
dec. 9. 19:02
 78/100 anonim ***** válasza:
84%

"A 11. hétre már ezek a külső nemi szervek is felismerhetők, a fiúknál a kis hímvessző, a lányoknál a csikló és a nagy ajkak, tehát megmutatkozik az elsődleges nemi jelleg.:

Az se zavarjon hogy a 10. Héten még ugyan úgy néznek ki mert a belső némi szervek alakulnak.

Annyira sután hazudsz hogy már fáj.

dec. 9. 19:45
 79/100 anonim ***** válasza:
31%

Biztos beképzeltem, hogy kukija volt, de szerintem az egész terhességet beképzeltem azok alapján amiket mondtok. Megyek is be kórházba több gyógyszerért... Na én itt untam. jó szórakozást nektek.

dec. 9. 19:54
 80/100 anonim ***** válasza:
68%
🤣🤣🤣🤣🤣
dec. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!