Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi a véleményetek az abortuszról?

Mi a véleményetek az abortuszról?

Figyelt kérdés
nov. 26. 10:38
 61/100 gergelice16 ***** válasza:
51%

#60 Bocsánat, de honnan tudod, hogy nem fáj neki semmi? Nem tudom, mikor fejlődik ki az agyban a fájdalomközpont, de mégha nem is fejlődött ki, valamit biztos érez már ilyen fiatalon is. A menekülésről nem tudok véleményt mondani, mert én csak a néma sikolyt mondtam (amiről még nem győztetek meg, hogy tényleg hamisítvány), viszont inkább hiszek #58-asnak, aki valódi tapasztalatokkal rendelkezik, mint nektek, akik vagy semmit nem tudtok a témáról vagy önmagatoknak is hazudtok, hogy ne gyötörjön a lelkiismeret.

Illetve valaki árulja már el nekem, hogy ha a 12 hetes magzat megölése még nem gyilkosság, a 24 hetes magzat megölése már az, a kettő között hol a határ? Hány hetesen számít már gyilkosságnak? És mi az a pont a baba fejlődésében, ami ezt a határt megadja?

dec. 9. 09:35
 62/100 anonim ***** válasza:
51%

Köszönöm.

Így van, érez mindent. Nem lett volna ideges, amikor erősen meglökik alvás közben. Nem ébredt volna fel, ha semmit se érezne. Konkrétan olyan aranyos mozgásai is voltak mintha kisbaba lenne. Sokszor gondoltam rá, hogy biztos átverés volt, de nem lehetett meghamisítani azt, hogy mozog bennem és egyszerre látom. Tudtam honnan jön a mozgás, mivel érzi az ember. Mindenképp gyilkosság és nehéz túltenni rajta magát az embernek. Láttam nőket, akiknek semmi lelki fájdalmuk nem volt, mert nem is látták ultrahangon. Minden nőnek lelkifájdalom megölni, aki rendesen látta ultrahangon. Jobb is, hogy láttam kit ölök meg, mert az embriónak is kisbaba alakja volt. Biztosan végig magamat hibáztattam volna, hogy ezt nem tudtam. Még férjemnek is fájt látni a halott kisbabáját. Szégyelltem magam, hogy megöltem a gyerekét. Mindketten ezt akartuk, jó döntés volt megtenni, nem bántuk meg. Nem is lesz soha gyerekünk, ezek után meg főleg.

Most már nem sírok miatta, meg nem érdekel annyira.

De továbbra is azt mondom GYILKOSSÁG és egy embert ölaz meg. Úgy mondom, hogy abortusz párti vagyok. Szóval el lehet gondolkodni.

dec. 9. 10:05
 63/100 anonim ***** válasza:
69%
61: Nagyon nehéz megmondani, hogy pontosan mikortól és mit érez az embrió/magzat. Az sem mindegy, hogy hol. Élettankönyvben azt írják, hogy 6-8 hetesen jelennek meg a fájdalomérzékelő receptorok, először a szájnál, aztán arc, tenyér, talp. A törzsön, karon, lábon a 15. hétig stb. + azt is megjegyzik, hogy már azelőtt képes fájdalmat érezni, hogy az agykérgi struktúrák teljesen kialakulnának (24. hét körül, ha jól emlékszem, de most sietnem kell).
dec. 9. 15:28
 64/100 anonim ***** válasza:
25%

Kis abortuszelleneskéim onnan tudom, hogy veletek ellentétben szoktam gondolkozni, meg utánanézni dolgoknak...

Egy korai szakaszban lévő magzat tekintettel arra, hogy sem az idegrendszere, sem az agyának az érzékelésért felelős területe messze nem elég fejlett, nem képes érzékelni, főleg nem idegeskedni.

62 nem vagy te abortuszpárti, de még csak normális, tehát pro choice sem. Vagy troll vagy, vagy nagyon tudatlan... Vagy egyszerre a kettő, én inkább az utóbbira szavazok az írásaid alapján.

dec. 9. 16:39
 65/100 anonim ***** válasza:
51%

64

Mindig is abortusz párti voltam, semmi sem változott a fájdalom ellenére se. Én konkrétan leírtam mik történtek, ráadásul most volt, nem a múltban. Az a te bajod, ha nem hiszed el és maradsz a szűk nézeteid között.

Már csak azért is hülyeség azt feltételezned, hogy abortuszellenes vagyok, mivel most volt abortuszom. Láttam és éreztem mindent. Férjem örült, hogy elvetettem, de még ő is küszködött a könnyeivel, pedig ő már csak a halott magzatot látta. Ennyit arról, hogy sejtcsomó meg szövetdarab.

Igen, így van érzett mindent, hiába mondod a te nézőpontodat. Nem tudom milyen korai szakaszról beszélsz, jóval több mint 2 hónapos voltam, de már többször leírtam.

Majd a saját a gyerekedre mondhatod, hogy sejtcsomó meg szövetdarab. Én inkább maradnék érző emberi lény, aki tisztában vele, hogy a gyilkosság nem szép dolog.

dec. 9. 16:59
 66/100 anonim ***** válasza:
49%

9-10 hétig lehet élvezeti gyógyszereket túl nagy nem lehetett

Igen ott már alakulnak a végtagok de érezni még nem tud és kétlem hogy te a haldolkását érezted volna és a rugdosását. Szóval nálad valami nem stimmel

Éreztette hogy görcsölsz mert löki ki a szervezeted de az nem a magzat volt. És nem is mérget kapott hogy vergődjön. Egyébként meg ha ennyire borzasztó volt akkor még kellett volna tartani és nem osztani az észt

dec. 9. 17:22
 67/100 anonim ***** válasza:
45%
Ember! Milyen alakulásról beszélsz? már ujjai is voltak! Benned volt a gyerek vagy bennem? Már akkor is rugdosott, mikor még nem tudtam. Csak skizofrénként azt hittem beképzelem. Szerintem meg mindenki maga döntse el ki tudja-e hordani vagy sem. Jó hogy már nem ide nem jössz hozzánk és sípszóra kell szexelni, mert te azt mondod.
dec. 9. 17:28
 68/100 anonim ***** válasza:
28%
Semmilyen görcsölés nem volt. Első gyógyszerekkel a magzatot ölöd meg, 2 nap után a többi gyógyszerrel szüléshez hasonlóan jön ki. Ultrahangon is mozgott, rugdosott, láttam és éreztem is. Kicsit unalmas már önmagamat ismételgetni.
dec. 9. 17:32
 69/100 anonim ***** válasza:
0%
Esküszöm már edukációs céllal komolyan megmutatnám nektek szívesen hogy is néz ki egy szerintetek szövetdarab, csak gondolok azokra is akik esznek.
dec. 9. 17:35
 70/100 anonim ***** válasza:
25%

Kicsi lány, látszik, hogy még mindig nem tudsz gondolkozni...és tudod ez elképesztően szomorú...

Döntéspárti lehetsz max, bár az írásod alapján nem vagy az.

Legalább a kibecseszett TÉNYEKNEK néznél utána, mert a sok összehordott baromság miatt (jogosan) nézünk téged egyre butábbnak....

dec. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!