Mi a véleményetek az abortuszról?
#Gergelice16
Annak ellenére, hogy azt hittem én is egy kis sejtcsomó, nem élet még stb. “Jajj mit kell azon sajnálni? Ha nem akarod, nem akarod…” stb.
Pontosan láttam minden mozgását és éreztem is. Mikor haldoklott is végig éreztem. Milyen érdekes volt, hogy akkora időzítette a halálát, amikor nyugodtan leültünk és tudtam rá figyelni. Mintha az univerzum is azt akarta, hogy nyomatékos legyen bennem, hogy egy élet volt. Nem fogom felejteni azt a lelki fájdalmat, hogy megöltem egy kisembert. Mindenkinek nehéz lelkileg, max annak nem, akinek nem mutatták meg a kisbabát. Vagy egyszerűen egy barbár ember. Normális ember nem tud úgy megölni egy másik embert, hogy aztán éli tovább az életét mintha mi sem történt volna.
51 ugye tudod, hogy attól, hogy magadat, és a hasonló cipőben járók cselekedetét szidod, és elítéled, nem leszel jobb ember?
Az abortusz egy embrió méhből való eltávolítása, nem több. Ne adj neki olyan jelentést, aminek semmi köze nincs a valósághoz...
Nem szidok senkit se. Az abortusznak muszáj léteznie. Amikor azt hittem kicsúsztam az időből, az volt a hirtelen terv előttm, hogy felszúrok valamit magamnak, nem vicc.
Hiába állítjátok, hogy nem élőlény. Csak is egy érző lény tud menekülni a gyilkosság alól. Pont úgy nézett ki az ultrahangon felnagyítva (igen, tudom, hogy fel volt nagyítva, nem vagyok hülye), tehát úgy nézett ki és úgy mozgott, mint egy kisbaba. Miután “megszültem” is pont úgy nézett ki, mint egy kisbaba. A kis kukija is látszott már.
Kíváncsi lennék hány ember mondaná ezek után, hogy “sejtcsomó”, “szövetdarab”
Fogalmatok sincs, hogy mekkora fájdalom megölni és én ezt úgy mondom, hogy soha nem akartam gyereket.
54 az embrió nem menekül. Talán kicsit edukálódni kéne, nem pedig bedőlni a néma sikolyban elhangzott baromságoknak.
Az, hogy úgy néz ki, nem jelent semmit. Egy műanyag baba is úgy néz ki, mint egy igazi, de legalábbis jobban hasonlít rá, mint egy pár hetes magzat, mégsem mondjuk azt a kislánynak, hogy megölte a babáját, miután leejtette a lépcsőn.
Legyél kíváncsi felőlem, úgysem fog tetszeni a válasz.... Ugyanis az összes normális ember ezt mondja. Hiszen ez az igazság. Az embrió magában nem egy érezni, érzékelni, gondolkozni képes élőlény.
Milyen néma sikoly? Szerinted abortusz pártiként és egyben childfreeként néztem ilyen dolgokat? Nem fogjátok fel miről beszélek. Amíg nem tapasztaljátok meg élőben, addig sejtcsomónak fogjátok hinni.
Veszettül kapart a kezeivel és rúgott. Tudtam, hogy meghal épp. Utána nem is mozgott többé.
Te nem akarod elfogadni az igazat, hogy ez egy gyilkosság. Nekem is sz*r gyerekkorom volt, pont ezért támogatom az abortuszt. Ettől függetlenül GYILKOSSÁG.
Mellesleg nem nekem kell edukálódni. Neked kellene inkább edukálódni. Békésen aludt a kisbaba és az orvos meglökdöste, felkelt és mozgott egy kis keveset, pont mint egy kisbaba, aztán visszaaludt.
Azt hiszed beképzelem a haláltusáját, hát képzeld el nem képzeltem be, mivel én veled ellentétben tudom milyen amikor rúg vagy a kezével nyomkod, mivel láttam és egyben éreztem, pontosan tudom, hogy az a haláltusája volt.
Engem akarsz meghazudtolni, nekem kell szerinted edukálódni, aki pontosan tudja mi milyen volt.
Neked talán az igazság fáj.
De igazatok van, biztos beképzeltem, hogy érez dolgokat. És nem egy EMBERT ÖLTEM MEG.
Egyetértek veletek. Ne is törödjünk mit láttam, tapasztaltam, éreztem. Nem számít a munkában se a tapasztalat, csak a papír. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!