Mi a véleményetek az abortuszról?
Figyelt kérdés
nov. 26. 10:38
2/100 anonim válasza:
Nem ellenzem.
Szerintem senkinek nincs joga elítélni azt a nőt, aki az abortusz mellett dönt.
6/100 anonim válasza:
Szerintem csak az a borzasztó mikor valaki anyagi okokból rákényszerül. Pláne ha valójában a bölcsődei férőhelyek hiánya a probléma (tehát ha lenne bölcsőde és így tudna dolgozni az anya akkor vállalni tudná a gyereket). Azok a döntéshozók akik érzelmileg próbálják zsarolni az abortuszra kényszerülő kismamákat, inkább ezzel foglalkozhatnának.
7/100 anonim válasza:
Való igaz, szükséges rossz, bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy ez a legkézenfekvőbb megoldás.
A lényeg, hogy egyedül az dönthessen felőle, akin végzik, és nem pedig valaki más.
Én igazàból azokat ítélem el, akik az abortuszt mint védekezési forma használják, és valahogy újra meg újra teherbe esnek “véletlenül”, aztán ki tudja, hány volt már nekik.
(Nem csak őket, hanem a partnert is ugyanúgy elítélem.)
Egyszer becsúszik a baj, oké… Utána viszont a f.$zért nem tudnak vigyázni…
8/100 anonim válasza:
Én úgy vélekedek róla, hogy nem kellene elítélni, betiltani, mivel sokkal jobb lehet egy nemkívánt gyereknek, mint az, ha úgy kell felnőnie, hogy utálják a saját szülei, vagy mostoha szülőkhöz kerül.
9/100 anonim válasza:
Ahogy előttem írták: szükséges rossz. Attól még, hogy rossz dolognak tartom, az államnak szerintem lehetővé kell tennie, mert ahogy mondani szokták, két dologért képes mindenre egy nő: hogy legyen gyereke és hogy ne legyen. Nem hiszem, hogy valaki jó dolgában végeztetne el egy ilyen műtétet. Ha az állam nem teszi lehetővé az orvosilag ellenőrzött módját, keresnek alternatívákat és az az anyának, a leendő- és a meglévő gyerekeknek sem jó. Egy ismerősöm egyszer elmesélte, a Ratkó-korszakban hányféle módon próbált belőle az anyja "angyalt csinálni", mert nem akartak több gyereket. A végén az anyához orvost kellett hívni, olyan állapotba került (a baba megmaradt).
10/100 anonim válasza:
Egyetértek. Szükséges rossz. Károsabbnak tartom a betiltását, mint az ellenőrzött engedélyezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!