Abban az esetben szükséges rossz, ha a gyerek beteg lenne és akkor is, ha erőszakból fogant a nem kívánt terhesség. Egyéb esetben két felelőtlen ember tetteinek a sajnálatos következménye 😕. Nagyon nagy reformot kívánna a fogamzasgátlás. Borzasztóan drágák a fogamzásgátló gyógyszerek, az óvszerek stb. Tudom,tudom, akinek nincs pénze ilyenre az ne szexeljen. Persze persze. Ezeket széles körben elérhetővé kellene tenni és akkor talán nem lenne ennyi nem kívánt terhesség.
nov. 26. 13:22
12/100 anonim válasza:
Szintén ezt tudom írni én is, hogy van amikor az ember erre kényszerül. Nem ítélem el, ha valaki átesik egy ilyenen. Felelősebb döntés szerintem, mint a megtartani és rossz körülmények közt nevelni.
Viszont aki rendszeresen visszajár, na azt már valahogy nem tudom így tekinteni.
nov. 26. 13:23
13/100 anonim válasza:
#11 minden kisboltban, nagyboltban, drogériában, dohányboltban, stb elérhetőek az óvszerek, átlagosan 200ft/darab. Ennél hogy legyen elérhetőbb? Vannak szórakozóhelyek, ahol a mosdóban óvszerautomata működik. Mi legyen még ennél elérhetőbb? Aki akarja, az tudja most is használni könnyedén, és 2000 ft/dobozt talán a legtöbb kamasz is ki tud sajtolni a zsebpénzéből. Arról nem is beszélve, hogy tök sok felvilágosító és ismeretterjesztő eseményen ingyen elérhető. A fogamzásgátló gyógyszereket meg nagyon is helyénvaló, hogy szigorúan ellenőrzik és nem osztogatják cukorkaként.
nov. 26. 13:32
14/100 anonim válasza:
#13 mondjuk eljuttatni olyanokhoz, olyanoknak, akiknek erre nem tellik és itt nem a kamaszokra gondolok. Nyilván, akik ezt sem tudják megfizetni, azok abortuszra se mennek, hanem szülik a nyomorba a pulyákat. A gyógyszereket sem kell cukorkaként osztogatni, de azért a 10.000 Ft-os határt súroló árak is bicskanyitogatóak. Ezeket mind sokkal olcsóbban is lehetne árulni.
nov. 26. 13:37
15/100 anonim válasza:
13!
Sehol nem láttam még,hogy darabra árulnák 200Ft-ért!
Inkább csomagban sokkal drágábban.
nov. 26. 16:23
16/100 anonim válasza:
Amíg nekem nem kell abortuszra mennem,felőlem mindenki annyiszor megy,ahányszor akar.
De aki védekezésnek használja,arról megvan a véleményem!
nov. 26. 16:24
17/100 anonim válasza:
Inkább, mint egy nem kívánt gyerek a nyomorba
nov. 26. 16:45
18/100 anonim válasza:
Teljes mértékben támogatom a nők döntéshez való jogát, nem csak a "ritka" és "szélsőséges" példákban lévő szituációk esetén, hanem mindegyik másban is, természetesen a terhesség első trimeszterében, bizonyos esetekben maximum a 18. hétig.
Tudom, hogy vannak olyan ritka esetek, amelyekben kvázi "fogamzásgátlásra" használják az abortuszt. Ezt sokan ellenzik, én nem. Ugyanis még mindig jobb az, ha egy igencsak butácska pár női tagja megy mondjuk évente abortuszra, mintha nekik évente születne egy gyerekük, akivel nem lennének hajlandók foglalkozni.
nov. 28. 15:02
19/100 anonim válasza:
Szerintem természetes, hogy az ember maga rendelkezzen a saját testéről! De a sorozatosan igénybevevőket extra adókkal sújtanám. 3 után már fizesse ki egy másik 3 gyerekes család adókedvezményét. Vagy fizessen adót azok helyett, akiknek a munka és tanulás miatt nincs energiájuk családot létrehozni, de az ország gazdaságáért a legtöbbet teszik, amíg mások isznak, drogoznak és B*SZNAK felhőtlenül egész fiatal koruktól és kinevetik azt, aki nem ilyen. F44
nov. 30. 19:02
20/100 anonim válasza:
Egész életemben meddő voltam. Tudtam, hogy nem lehet soha gyerekem. Erre 30 évesen terhes lettem. Szerencsére úgy érzem jól kezelem ezt a rossz hírt, bár ma még egy percet se tudtam aludni. Összességében elég csúnyán elítélik főleg az orvosok és ápolók az abortuszt. Szóval én is Bécsbe megyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!