Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Védhető lenne jogilag egy...

Védhető lenne jogilag egy olyan szerződés, amiben a barátnőmmel megállapodnánk, hogy amennyiben terhes lesz és úgy dönt, hogy megtartja, akkor engem nem terhel semmilyen ezzel kapcsolatos kötelesség (pl. tartásdíj)?

Figyelt kérdés
Tekintettel egy esetleges nemvárt terhesség engem érintő súlyosságára, arra gondoltam jobb lenne, ha a szóbeli megállapodásunkat papírra vinnénk és egy szerződéssel bebiztosítanám magam afelől, hogy ha egy ilyen helyzetben a kormány propagandája meggyőzőbb lenne a barátnőm számára, mint én, és megtartaná a gyereket, akkor engem semmiféle ezzel kapcsolatos felelősség ne terheljen, gondolok itt első sorban a gyerektartás költségeire. Védhető lenne jogilag egy ilyen szerződés? Lemondhat egy ember a gyereke jogairól?

2021. jan. 2. 23:05
 81/126 anonim ***** válasza:
77%

Menj ügyvédhez kérdezd meg. Én nem tudok ilyenről de az nem azt jelenti hogy nincs ilyen kiskapu.

Amúgy ha nekem ezt mondta volna egy pasi akkor úgy ott hagytam volna mint a... :D

2021. jan. 3. 20:12
 82/126 anonim ***** válasza:
100%

Márcsak azért se fogja aláírni ezt senki, mert a nőre nézve nincsen semmilyen előnye. Ez csak neked lenne jó, a nő semmit nem nyerne ezzel a szerződéssel.

Amúgy pont ez az oka annak, hogy a bíróságon sem foganák el.

2021. jan. 3. 20:17
 83/126 anonim ***** válasza:
71%

"A gyerek örökségéről se mondhat le az anya és a gyerektartásról sem." - ja, de megteheti, hogy nem nevez meg apát, ha tudja előre, hogy a férfi nem akarja, és van gerince a nőnek.

De Kérdező, jogilag NEM működne az általad elképzelt szerződés, tekintve, hogy MINDEN szerződés, ami egy harmadik félre állapítana meg jogokat vagy kötelességeket a törvény erejénél fogva semmis. Márpedig a gyerek a történetben 3. fél.

2021. jan. 3. 20:17
 84/126 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg, írd már meg h szerinted milyen oka lenne egy nőnek ilyen szerződést kötni?

Máskülönben szakítasz vele?

2021. jan. 3. 20:20
 85/126 anonim ***** válasza:
29%

92#

Az h becsúszik a baba, és a barátnő úgy dönt, hogy megtartja, az mióta gerinctelenség?

Tudom te arra gondolsz, hogy nem akarta, most mégis akarja és még az apát is belerángatja. Szerintem azért a "gerinctelenség" igen csak erős kifejezés erre.

De bocsi, nem ez a téma, csak beszúrtam ide.

2021. jan. 3. 20:23
 86/126 anonim ***** válasza:
67%
A "gerinctelen nők" ellen, akik megnevezik a gyerekük apját akármilyen előzetes megegyezés ellenére is, tökéletes megoldás az óvszer. Ha egy csávó nem hajlandó felhúzni, akkor csak magára vethet.
2021. jan. 3. 20:26
 87/126 anonim ***** válasza:
36%
Kötesd el.magad. :)
2021. jan. 3. 20:28
 88/126 anonim ***** válasza:
33%
ez a nyomi tényleg az akinek az előző oldamon linkelték a másik kérdését, aki beperelné a szüleit mert ilyen elcseszett lett 😀😀😀😀 vinnyogva röhögök azon a kérdésén /is/ 😄
2021. jan. 3. 20:35
 89/126 anonim ***** válasza:
58%

egy nőnek nem annyira nehéz szexpartnert találnia, hogy alá kelljen írnia ilyesmit, pláne h gondolom az ügyvédi költségeket felezni akarod.

Ha te ilyet mondasz, 100 másik pasit fog találni helyetted, aki nem irogattat vele ilyeneket.

Minimum csodafarkadnak kell lennie. Mert azon kívül h hajlandó vagy lefeküdni vele, semmilyen előnye nem származik a szerződésből.

Legfeljebb egy lelkileg roncs, félhülye lány, akkor tudnás aláirattatni vele, de akkor meg a jog akkor is megvédené.

2021. jan. 3. 20:36
 90/126 anonim ***** válasza:
36%
Kerdező kerlek szepen, hogy ezentul minden uj ismeretsegnel rukkolj elő ezzel az ötleteddel az aktualis nőnél :D olyan kivancsi vagyok hanyan szexelnenek veled :))) persze tudom jol ezt a szamot :DD
2021. jan. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!