Védhető lenne jogilag egy olyan szerződés, amiben a barátnőmmel megállapodnánk, hogy amennyiben terhes lesz és úgy dönt, hogy megtartja, akkor engem nem terhel semmilyen ezzel kapcsolatos kötelesség (pl. tartásdíj)?
Menj ügyvédhez kérdezd meg. Én nem tudok ilyenről de az nem azt jelenti hogy nincs ilyen kiskapu.
Amúgy ha nekem ezt mondta volna egy pasi akkor úgy ott hagytam volna mint a... :D
Márcsak azért se fogja aláírni ezt senki, mert a nőre nézve nincsen semmilyen előnye. Ez csak neked lenne jó, a nő semmit nem nyerne ezzel a szerződéssel.
Amúgy pont ez az oka annak, hogy a bíróságon sem foganák el.
"A gyerek örökségéről se mondhat le az anya és a gyerektartásról sem." - ja, de megteheti, hogy nem nevez meg apát, ha tudja előre, hogy a férfi nem akarja, és van gerince a nőnek.
De Kérdező, jogilag NEM működne az általad elképzelt szerződés, tekintve, hogy MINDEN szerződés, ami egy harmadik félre állapítana meg jogokat vagy kötelességeket a törvény erejénél fogva semmis. Márpedig a gyerek a történetben 3. fél.
De tényleg, írd már meg h szerinted milyen oka lenne egy nőnek ilyen szerződést kötni?
Máskülönben szakítasz vele?
92#
Az h becsúszik a baba, és a barátnő úgy dönt, hogy megtartja, az mióta gerinctelenség?
Tudom te arra gondolsz, hogy nem akarta, most mégis akarja és még az apát is belerángatja. Szerintem azért a "gerinctelenség" igen csak erős kifejezés erre.
De bocsi, nem ez a téma, csak beszúrtam ide.
egy nőnek nem annyira nehéz szexpartnert találnia, hogy alá kelljen írnia ilyesmit, pláne h gondolom az ügyvédi költségeket felezni akarod.
Ha te ilyet mondasz, 100 másik pasit fog találni helyetted, aki nem irogattat vele ilyeneket.
Minimum csodafarkadnak kell lennie. Mert azon kívül h hajlandó vagy lefeküdni vele, semmilyen előnye nem származik a szerződésből.
Legfeljebb egy lelkileg roncs, félhülye lány, akkor tudnás aláirattatni vele, de akkor meg a jog akkor is megvédené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!