Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Védhető lenne jogilag egy...

Védhető lenne jogilag egy olyan szerződés, amiben a barátnőmmel megállapodnánk, hogy amennyiben terhes lesz és úgy dönt, hogy megtartja, akkor engem nem terhel semmilyen ezzel kapcsolatos kötelesség (pl. tartásdíj)?

Figyelt kérdés
Tekintettel egy esetleges nemvárt terhesség engem érintő súlyosságára, arra gondoltam jobb lenne, ha a szóbeli megállapodásunkat papírra vinnénk és egy szerződéssel bebiztosítanám magam afelől, hogy ha egy ilyen helyzetben a kormány propagandája meggyőzőbb lenne a barátnőm számára, mint én, és megtartaná a gyereket, akkor engem semmiféle ezzel kapcsolatos felelősség ne terheljen, gondolok itt első sorban a gyerektartás költségeire. Védhető lenne jogilag egy ilyen szerződés? Lemondhat egy ember a gyereke jogairól?

2021. jan. 2. 23:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
#97 melyik volt az? Nem találom
2021. jan. 3. 20:46
 92/126 anonim ***** válasza:
59%

#95 https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe.. - te tudod a választ a #72 vagy #79-ben írtakra?

Olyan nőt meg azért simán lehet találni, akinél fontosabb a párkapcsolata az anyai ösztönénél - szerencsére.

2021. jan. 3. 20:46
 93/126 anonim ***** válasza:
69%

100!

83 hsz

2021. jan. 3. 20:49
 94/126 anonim ***** válasza:
100%
9. oldal, #83
2021. jan. 3. 20:50
 95/126 anonim ***** válasza:
38%

101#

ezt mondom, ha a felvázolt helyzetet egy nő elfogad és aláír, és párkapcsolatnak hiszi, akkor félhülye :D

2021. jan. 3. 21:01
 96/126 anonim ***** válasza:
66%

sok volt a hozzászólás, lehet nem olvastad h a srác nem akar védekezni.

konkrétan az a terv, hogy ő kényelmesen mártogatja, a barátnője pedig megoldja a fogamzásgátlást, és ha nem hat a bogyó akkor abortusz vagy egyedülálló anyaság segítség nélkül.

2021. jan. 3. 21:05
 97/126 anonim ***** válasza:
89%

Csavarok egyet a kérdésen, mi van ha lány a kérdező és így teszi fel a kérdést:

Nem szeretem a gumit se a hormonos cuccokat úgyhogy megszakítással védekezünk.

Védhető lenne-e jogilag egy olyan szerződés, ahol a barátommal megegyezünk abban, hogy ha terhes leszek, akkor el fog venni feleségül és eltart. Ha meggondolja magát és mégse vesz el, akkor viszont a fizetésének a 80%-át oda kell adnia, mint gyerektartást.

Szóbeli megállapodásunkat papírra vinném, hogy ha a kormány propagandája nem lenne elég meggyőző, akkor is bebiztosítsam magam, hogy ne maradjak egyedül, ha véletlenül felcsinál.

Védhető lenne egy ilyen szerződés?

2021. jan. 3. 22:19
 98/126 anonim ***** válasza:
26%
#85 "Az h becsúszik a baba, és a barátnő úgy dönt, hogy megtartja, az mióta gerinctelenség?" - ez önmagábaan nyilván nem az. Ha viszont tudja a férfiról, hogy az nem akar gyereket, és mégis belerángatja az ügybe... szóval egy embriót elé helyez a párjának, az viszont szerintem vastagon az, lévén, hogy a lehető legnagyobb kárt okozza annak az embernek, akinek szerelmet hazudott előzőleg, semmibe veszi a reprodukciós önrendelkezési jogát, érzelmi és anyagi kárt okoz neki évtizedekig folyamatosan.
2021. jan. 3. 23:30
 99/126 anonim ***** válasza:
100%
#97 "Védhető lenne egy ilyen szerződés?" - természetesen nem. Egyetlen szerődés sem tartalmazhat törvényellenes elemeket. Márpedig törvény mondja ki, hogy gyermektartás címen max. 50% terhelhető a jövedelemből.
2021. jan. 3. 23:34
 100/126 anonim ***** válasza:
78%

A gumi nélküli szexbe érdekes módon nem kellett belerángatni.. mert azért helyi fogamzásgátló vagy hormonális + gumi azért eléggé 100%-os megoldás.

De nem, nem húzunk gumit, utána meg a nő gerinctelen, ha rájön arra, amit korábban nem gondolt végig, hogy full egyedül, 0 anyagi segítség nélkül, lehet nem jó ötlet nevelni egy gyereket.

A csávó nem azzal van belerángatva az ügybe, hogy a csaj beköpi, hogy ő az apa, hanem azzal, hogy belement a szexbe.

A reprodukcióhoz való jogával vastagon lemond a gumi visszautasításával és konkrétan magával a szexszeléssel.

Az h egy nő azt állítja h ha becsúszik a gyerek hát fszom elmegyek abortuszra, abban egy férfi se bízzon meg 100%-osan. Nem azért mert hazudik, hanem azért, mert ha egy nő megtudja, hogy terhes, az egész világképe megváltozhat. Ha egy csávó az abortuszra bazírozik, akkor jó nagy hülye.

Onnantól meg egy nő ha elkezd számolni, hogy mennyibe kerül egy gyerek felnevelése és milyen következményekkel jár az, senki ne csodálkozzon ha meggondolja magát és mégis kéri az apát.

Aki szexelni akar az vagy védekezzen, vagy számoljon a következményekkel.

2021. jan. 3. 23:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!