Óvodapedagógusként mikor menjen el az ember táppénzre, mi a véleményetek? Én kicsit korainak tartom a 8. hetet, de más meg már mikor pozit tesztel táppénzre megy.
Én mennék dolgozni!
Ha csak nem vagy veszélyeztetett terhes.
Gratulálok egyébként 🍼🙂
Te magad voltál már bárányhimlős?
Barátnőm, ikrekkel a 4. hónapig dolgozott óvónőként.
Én is óvónő vagyok, és 9 hetes 4 napos. Az én főnököm már elkezdte meghirdetni a helyemet, és azt mondta, ne törődjek semmivel, ha úgy van menjek!
Nálunk nincs most semmilyen járvány, bárányhimlős is voltam már, szóval ha nem jön be influenza, én 14 hetes koromig tervezek dolgozni. Addigra lemegy a farsang, és elég idő ahhoz, hogy vagy találjanak a helyemre mást, vagy kiokoskodják a helyettesítésemet!
A dokim szerint nyugodtan dolgozhatnèk, hiszen betegséget akár egy boltban is el lehet kapni, de nekem a csoportom és a kolléganőm sem egyszerű eset, így én nem húzom sokáig a "mi" érdekünkben! :)
A barátnőm 7 hónapos koráig dolgozott, a kolléganőm is anno... Én nem vagyok jelenleg ennyire elhivatott, hiszen annyira vártam a babát, hogy ő most mindennél fontosabb!
Én Hr-es vagyok, 150-en vagyunk a cégnél, naponta többször megyek körbe az irodákon, rengeteg papírmunka van, interjúztatok, beszélgetek. De emiatt eszembe sem jutott már 8 hetesen táppénzre menni..
Aztán a munkaidő után felülök a BKV-ra, 30 percet utazok vele, elmegyek az óvodába és/vagy az iskolába a másik két gyerkőcért
ha a férjem nem ér oda.
Na előbb elküldtem
Szóval én azért mert, lehet, hogy idén elkapom az influenzát, nem mentem táppénzre. Ezzel az erővel ne üljek BKV-ra, ne menjek az oviba, vásárolni mert lehet hogy elkapom az influenzát...
Egyébként létezik oltás is ami biztonsággal adható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!