Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Óvodapedagógusként mikor...

Óvodapedagógusként mikor menjen el az ember táppénzre, mi a véleményetek? Én kicsit korainak tartom a 8. hetet, de más meg már mikor pozit tesztel táppénzre megy.

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok, az orvos azt mondta, hogy a 12. hétig már semmiképp ne menjek, mert rengeteg betegséget elkaphatok, de nagy szükség lenne rám, mert nincs elég óvónő...

2020. jan. 10. 17:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Más az, ha az arcodba prüszkölnek, beléd kennek taknyot, nyálat, mint ha elmész a boltba vagy felülsz a bkv-ra... :) Azért itt feneket törölsz, neked rohannak, hasba ütnek stb... Előfordult már. Gondolom a te munkakörödben ilyen kevésbé fordul elő.
2020. jan. 11. 14:18
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Engem 8 hetesen irt ki az orvos. Őszontén megmondom,nekem anyagilag jobban megéri otthon lenni mintha munkába járnék. Eleinte engem nagyon bántott, szégyelltem magam, mivel én lelkiismeretes, maximalista tipus vagyok a munkában, soha meg csak orvosi igazolást sem vittem (fogorvosi kontrollon kivul). Most már nem bánom egyáltalán. Élvezem hogy kicsit magammal, háztartással, férjemmel és családommal foglalkozhatok hisz egész életemben hajtottam hajtottam. És aki ezért elítél már látom, hogy csak az irigység szól belőle.

Ne törődj senki véleményével, azt tedd amit a legjobbnak érzel. Hidd el, 11- 12 hét korül mikor a méhed tágulni kezd hálás leszel magadnak hogy kicsit behúztad a féket.

2020. jan. 11. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, végül hogy döntöttél?

Én jelenleg a 11. hétben vagyok, most indul meg a megfázás, valószínűleg az influenza is, de sem az orvosom, sem a védőnő nem mondta, hogy ne dolgozhatnèk...

Te dolgozol még?

2020. jan. 24. 14:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Pedig igen, azt javasolják, ha gyerekek között dolgozol, hogy most nem szabad.
2020. jan. 24. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves táppénzen lévő kismamák, ti be tudtok menni a táppénzes papírèrt, fogad az orvos? Mert ugye ezt két hetente kell "kérni", nekem pont jövőhèten kéne menni... Ilyenkor mi van?
2020. márc. 16. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!