Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2017 ben kismama leszek, es...

2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?

Figyelt kérdés

Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?

En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!

22N

2017. márc. 13. 21:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/192 momoka 2002 ***** válasza:
100%
Evi ne add fel, amig nem verzel,vagy amig nincs pozi teszted remenykedhetsz. Sokan azt mondjak,engedd el,ne ragaszkodj hozza gorcsosen.Aztan tutira jon a baba ha nem gondolsz ra, csak arulja el valaki hogy ne gondoljak arra amit mar regota szeretnek. 2 hetig nincs gond, de aztan jon a peteeres figyelni az idozitesre, majd 2 hetig izgulsz megint megjon-e. Meddig lehet ezt birni?
2017. ápr. 12. 19:31
 52/192 A kérdező kommentje:
Hat igen.. ezt nekemis tanacsoltak. De enis igy vagyok a peteeresig mintha nemis terveznenk babat , levagyok stb. Aztan jon a peteeres...es egybol elkezdek izgulni,szamolni agyalni. Kiábrándító néha..de ezt nem lehet csak úgy elengedni.:(
2017. ápr. 12. 19:41
 53/192 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok, évi vagyok!

Momoka, igazad van, az én barátnőm is mindig mondja, h ne görcsöljek rá... de azt hogy kell?? Szerintem ezt csak azok értik, akik úgy vannak, mint mi. Nem lehet nem izgulni, és nem lehet nem rá gondolni. Néha sikerül pár napig nem gondolni rá, aztán ennyi. Tegnap voltam orvosnál, azt mondta, gyönyörű a méhnyálkahártyám, de úgy látja, hogy le fog válni. Elvileg ma kéne, vagy inkább nem kéne megjönnie. De tegnap elengedtem a dolgot. Vagy lesz baba, vagy nem. Ha nem, akkor most pár hónapig nem szeretnék ezzel foglalkozni... elvileg augusztusban lesz az esküvőnk, ha sikerül időpontot szerezni. MOst azzal akarok foglalkozni. Kitartást csajok! És lehet, hogy tényleg el kéne engednünk, csak azt nem tudja megmondani senki, hogy mégis hogyan..??

2017. ápr. 13. 09:02
 54/192 A kérdező kommentje:

Nekunk is augusztusban lesz az eskuvonk de kicsi lesz , szval mar nagyon nincs mit intézni rajta!:/ amig nem jon meg van remény Évi!!!:) irj majd.

Nemtudom h kell elengedni, sztem az magától "jön"!:(

2017. ápr. 13. 16:52
 55/192 anonim ***** válasza:
100%
en sem tudom elengedni , mind arra gondolok :(( es varom lassam megjon e jovo heten vagy sem , de nagy remenyt nem latok !!!
2017. ápr. 13. 17:55
 56/192 anonim ***** válasza:
100%
ja 2.es vagyok!
2017. ápr. 13. 17:55
 57/192 anonim ***** válasza:
100%
De izgi! Nekünk gyorsan jott ez az esküvő, mert egy hete kérte meg a párom a kezem 😊 kepzeljetek, ma kellett volna megjonni, de meg nem jott..: ilyenkor meg kegyetlenebb a reménykedés. Írjatok, ha van veletek valami! Kitartás, évi
2017. ápr. 13. 23:21
 58/192 A kérdező kommentje:
Naa. Akkor gratulalok!:) nekem oktoberben kerte meg a kezem.:)
2017. ápr. 14. 19:17
 59/192 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Mi a helyzet veletek?

Kedves kérdező, hogy vagy? és Momoka?

KÉpzeljétek, 13-ra nem vártam, még mindig nem jött meg. Tegnap teszteltem, de negatív. Ez ilyenkor olyan kegyetlen. Biztos a closty meg a duphaston miatt késik. Már nem bírok ezzel foglalkozni... azt akarom, hogy jöjjön meg, vagy legyen pozitív a teszt, de a kettő között őrlődni a legrosszabb...

(évi)

2017. ápr. 15. 08:20
 60/192 A kérdező kommentje:

Szia evi a mult honapban volt az elso closti + duphaston honapom. Nekem 2 napott késett es mar az is orjito volt. Abbahagytad a duphastont? Nekem csak ugy jon meg ha abbahagyom.. ra 2 napra legkesobb megjön!

En nem erzek semmit neha szur vagy valamit csinal de ennyi. Még van idom sajna.. pedig mar jo lenne tudni h tovabb kell menni vagy baba lett-e! Nekem még van addig 7 nap minimum.:,(

2017. ápr. 15. 15:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!