2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
sziasztok, évi vagyok!
Momoka, igazad van, az én barátnőm is mindig mondja, h ne görcsöljek rá... de azt hogy kell?? Szerintem ezt csak azok értik, akik úgy vannak, mint mi. Nem lehet nem izgulni, és nem lehet nem rá gondolni. Néha sikerül pár napig nem gondolni rá, aztán ennyi. Tegnap voltam orvosnál, azt mondta, gyönyörű a méhnyálkahártyám, de úgy látja, hogy le fog válni. Elvileg ma kéne, vagy inkább nem kéne megjönnie. De tegnap elengedtem a dolgot. Vagy lesz baba, vagy nem. Ha nem, akkor most pár hónapig nem szeretnék ezzel foglalkozni... elvileg augusztusban lesz az esküvőnk, ha sikerül időpontot szerezni. MOst azzal akarok foglalkozni. Kitartást csajok! És lehet, hogy tényleg el kéne engednünk, csak azt nem tudja megmondani senki, hogy mégis hogyan..??
Nekunk is augusztusban lesz az eskuvonk de kicsi lesz , szval mar nagyon nincs mit intézni rajta!:/ amig nem jon meg van remény Évi!!!:) irj majd.
Nemtudom h kell elengedni, sztem az magától "jön"!:(
Sziasztok! Mi a helyzet veletek?
Kedves kérdező, hogy vagy? és Momoka?
KÉpzeljétek, 13-ra nem vártam, még mindig nem jött meg. Tegnap teszteltem, de negatív. Ez ilyenkor olyan kegyetlen. Biztos a closty meg a duphaston miatt késik. Már nem bírok ezzel foglalkozni... azt akarom, hogy jöjjön meg, vagy legyen pozitív a teszt, de a kettő között őrlődni a legrosszabb...
(évi)
Szia evi a mult honapban volt az elso closti + duphaston honapom. Nekem 2 napott késett es mar az is orjito volt. Abbahagytad a duphastont? Nekem csak ugy jon meg ha abbahagyom.. ra 2 napra legkesobb megjön!
En nem erzek semmit neha szur vagy valamit csinal de ennyi. Még van idom sajna.. pedig mar jo lenne tudni h tovabb kell menni vagy baba lett-e! Nekem még van addig 7 nap minimum.:,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!