Clostisok! Izgulunk egyutt? Mikor kezdtetek? Kezditek?
Mikor teszteltek??? Minden erdekel. Remelem van rajtan kivűl legalàbb egy valaki ,akivel izgulhatok.
Sokat olvasok itt. Sok a clostis kismama es babàra vàgyò nő! Hát.. feltettem a múlthèten kèrdèst egy választ kaptam rá!
Remelem most többet kapok!
Eddig 31napos ciklusaim voltak de novemberben 35napos volt ciszta miatt. Meg most iszonyat sokat kèsik. Nem hnap hanem a masik jovo hètvègèn megyek orvosomhoz. Most szabin van. :-(
Most 12 napja kèsik. Szval így nemtom' mikor kezdem, norcolutot nem kaptam mert mar kaptam 2× es túl sok hormon lenne már. Szval " turelmesen" vàrok! :-)
Remèlem bevàlik Nektek ès nekünk is!!! :-)
Tegnap kezdtem, a szokásos módon ciklus 3. napján, 5 napon át napi 3x. Az ég világon semmi reményt nem fűzök már hozzá. :) Szedtem párszor spontán próbálkozós hónapokban, meg a 4 db. inszemináció előtt. Eredmény: 0.
Hála az égnek már csak egy inszem van hátra, és vége a felesleges próbálkozásnak.
Nekem inzulinrezisztenciám és PCOS-om van, ezek bármelyike bőven elég a meddőségre, a kettő együtt végképp. :) Abszolút lutri, hogy valakinek ezzel lesz gyereke vagy nem lesz. Nálunk úgy néz ki, az utóbbi a nyerő.
Másnak hosszabb ciklus mellett összejön, én meg hiába diétázom és edzem, hiába szedek mindenféle vitamint, hiába tök szabályos a ciklusom, nem sikerül. De már nem bánom, csak ne kelljen többé eljárkálni dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!