Mikor kezdtétek a kivizsgálások? Mennyi idő után jött eredmény? Mennyire rá fogant a baba. Írjatok légyszi!
Mi az elsőnél 3 év után mentünk meddőségibe.
Kb. 7 hét volt a teljes kivizsgálás (átjárhatóságival, urológussal stb.)
Nálam pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg, ezt 4 hónap alatt állították be.
A köv. ciklusban már ment is az inszemináció, ami sikerrel járt, 5 éves a nagyfiam. Vagyis 3,5 év próbálkozás után fogant, mesterséges úton.
Most, a másodknál már csak 1 évig próbálkoztunk a korom miatt.
Mivel eltelt 5 év, a 0-ról kellett végigcsinálni a kivizsgálásokat.
Most a 2. inszem sikerült, 29 hetes vagyok a kisöcsivel.
Ja, nem, volt egyéb endokrin probléma is nálam: IR, és a 21. napi progeszteron 0.
Inszem azért lehetett, mert a kiskatonákkal minden rendben volt, és fizikailag velem is.
Nézd, rengetek múlik az intézményen, hogy milyen szerződést kötöttek a TB-vel.
Mi a Róbert Károly magánklinikán voltunk mindkétszer.
Ők egyértelműen a drágábbak közé tartoznak, viszont az eredményeik is kiemelkedőek.
Így volt az inszem a teljes kivizsgálással és a gyógyszerekkel a 12. hétig 300.000 Ft.
Az en tortenetem az abszlut csoda tortenet, az osszes lehetseges sallanggal. ;)
Mi kb masfel ev utan mentunk dokihoz. A kivizsgalasok egy evig tartottak (itt nincs maganut...az allamiban meg nem villamgezak), aminek az eredmenye, hogy csak lombikkal lehet gyerekunk. 2 honappal kesobb tettek ra minket a lombik programra, meg az inszemet is visszautasitottak. Azt mondtak tok felesleges. Nalunk elsosorban a parom eredmenyei miatt mondtak ezt. Lassu, keves, es vmi antibody is hianyzott, ami annak az egynek is, amelyik eljutna a peteig, lehetetlenne tenne a bejutast.
A lenyeg a lenyeg, hogy ket honapra ra, hogy varolistara kerultunk felmerult egy rokonkislany orokbefogadasa. Nem verszerinti rokon, amit elkezdtunk intezni. Persze eselyunk nem lett volna, de a folyamat kozben terhes lettem. O most mar lassan 18 honapos lesz. Tehat osszesen 3 ev utan sikerult az eredmenyek ellenre termeszetes uton.
A slussz poen nem is ez hanem, hogy szuletese utan kb 6-7 honappal tettem egy olyan kijelentest, hogy johet a teso. Elsore osszejott, igaz nem maradt meg, a 9. heten elveteltem.
Depi stb...nem is voltunk egyutt a ferjemmel jo sokaig, kb a veteles utan 4 honappal egyszer. Egyetlen egyszer.
Most vagyok a 10. hetben. Ez abszolut nemvart volt.
Hat ennyit a diagnozisokrol es egyebekrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!