Clostisok! Izgulunk egyutt? Mikor kezdtetek? Kezditek?
Mikor teszteltek??? Minden erdekel. Remelem van rajtan kivűl legalàbb egy valaki ,akivel izgulhatok.
Sokat olvasok itt. Sok a clostis kismama es babàra vàgyò nő! Hát.. feltettem a múlthèten kèrdèst egy választ kaptam rá!
Remelem most többet kapok!
És ez a mikro...(bocsi nemtudtam megjegyezni mi ez) ez vegulis mi? Sulyos dolog vagy mivel jar? Drukkolok, hogy rendben legyetek :) írj majd kesobb is hogy, hogy alakultok.
Utolsó elotti h vagy?:)) :P
sziasztok! én is clostys vagyok! márciusban szedtem be az első adagot, kaptam ovitrelle tüszőrepit, sőt duphastont is. jövőhét csütörtökre (április 13.) nem várom.
drukkolok mindnyájunknak!
Sziasztok. Értem hat nem hangzik valami jol. Drukkolok h legyen baba!:/
Szia kedves utolso enis marciusban kaptam eloszor , ez a 2.kúra úgy volt h ma megyek dokihoz de lemondta ! Hetfon megyek. Ez a 14.cnapom. a multkor 17.nap volt repedes es 14 napon voltak szep tuszoim.(19.7 es 18mmes)
Sztem ma van ovum, [link]
Az erosebb a mai masik tegnapi!!!:)
Az a tuszorepedes ma LH csúcs van tudom. 2 év alatt ezt azert megjegyeztem :) csak igy azert hosszabb leirni ugyis tudja mindenki kb hogy ez h van aki fent van ezen az oldalon!:)
Veled miujsag? Babát szeretnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!