Clostisok! Izgulunk egyutt? Mikor kezdtetek? Kezditek?
Mikor teszteltek??? Minden erdekel. Remelem van rajtan kivűl legalàbb egy valaki ,akivel izgulhatok.
Sokat olvasok itt. Sok a clostis kismama es babàra vàgyò nő! Hát.. feltettem a múlthèten kèrdèst egy választ kaptam rá!
Remelem most többet kapok!
Szia ird a neved kezdobetujet :)
Amugy en mult honapig vezettem de anyosomnal maradt a homerom.:/ :)
Neem kiabáljuk el majd ha lesz szívhang! Akk megnyugszok azért..de lehet nem jutunk el.odáig!! Ma picit barnaztam
A kremes folyasomban lattam barnát. Nagyon halványan
.hnapra var a dokim :(
Igen napi 3x1 utro :) azonnal felirta es mondta h még aznap vegyem be ne halasszam mára. Sejti már a petezsákot de nem mondta 100% ra mert protokoll h amíg nem egyértlemű, addig tájekoztasson a méhenkivuli lehetőségeiről. Meg van egy cisztam de amiatt nem kell aggódni felszívodik azt mondta ( volt már kb ekkora 39x33mmes)
Jovoheten szerdan ujra megnez h megnyugodjunk meg o is rendben tudjon akkor szívhang még nem lesz tehát majd utána 7 hetesen ujra visszahiv. Alig varom.
Most szigoru pihi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!