Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostisok! Izgulunk egyutt?...

Clostisok! Izgulunk egyutt? Mikor kezdtetek? Kezditek?

Figyelt kérdés

Mikor teszteltek??? Minden erdekel. Remelem van rajtan kivűl legalàbb egy valaki ,akivel izgulhatok.

Sokat olvasok itt. Sok a clostis kismama es babàra vàgyò nő! Hát.. feltettem a múlthèten kèrdèst egy választ kaptam rá!

Remelem most többet kapok!

2017. febr. 19. 11:43
 61/91 A kérdező kommentje:

Szia ird a neved kezdobetujet :)

Amugy en mult honapig vezettem de anyosomnal maradt a homerom.:/ :)

2017. ápr. 9. 18:45
 62/91 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ki h van? En tegnap meg ma pozitivat teszteltem.!!!:)
2017. ápr. 22. 14:23
 63/91 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 23. 08:50
 64/91 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Hamar sikerült akkor. :)
2017. ápr. 23. 20:39
 65/91 A kérdező kommentje:

Neem kiabáljuk el majd ha lesz szívhang! Akk megnyugszok azért..de lehet nem jutunk el.odáig!! Ma picit barnaztam

A kremes folyasomban lattam barnát. Nagyon halványan

.hnapra var a dokim :(

2017. ápr. 23. 20:43
 66/91 anonim ***** válasza:
Ugye kaptál progeszteronpótlást?
2017. ápr. 25. 00:08
 67/91 A kérdező kommentje:

Igen napi 3x1 utro :) azonnal felirta es mondta h még aznap vegyem be ne halasszam mára. Sejti már a petezsákot de nem mondta 100% ra mert protokoll h amíg nem egyértlemű, addig tájekoztasson a méhenkivuli lehetőségeiről. Meg van egy cisztam de amiatt nem kell aggódni felszívodik azt mondta ( volt már kb ekkora 39x33mmes)

Jovoheten szerdan ujra megnez h megnyugodjunk meg o is rendben tudjon akkor szívhang még nem lesz tehát majd utána 7 hetesen ujra visszahiv. Alig varom.

Most szigoru pihi...

2017. ápr. 25. 07:27
 68/91 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy ovu utántól szedetett-e veled progit, de ezek szerint nem. Pedig clostil után szoktak. Barnázol még? Remélem nem, és minden oké lesz, szurkolok. :)
2017. ápr. 25. 17:02
 69/91 A kérdező kommentje:
Igen duphastont. De utro szerinte jobb lesz!
2017. ápr. 25. 19:06
 70/91 A kérdező kommentje:
Nem barnazok azota. Koszonom szepen. Izgulok jovo het miatt mar most!:)
2017. ápr. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!