Clostisok! Izgulunk egyutt? Mikor kezdtetek? Kezditek?
Mikor teszteltek??? Minden erdekel. Remelem van rajtan kivűl legalàbb egy valaki ,akivel izgulhatok.
Sokat olvasok itt. Sok a clostis kismama es babàra vàgyò nő! Hát.. feltettem a múlthèten kèrdèst egy választ kaptam rá!
Remelem most többet kapok!
sziasztok,9,21es vagyok :) nekem a closty bekavart a ciklusba ,plusz a fals pozi teszt megviselt kissé,ezért úgy döntöttem hogy nem kezdem el a második gyógyszeres hónapot,pihenek kicsit :) vettem egy pg ovu mikroszkópot és várom hogy megérkezzenek a vaterás ovu tesztek :) kb a héten kéne ovunak lenni(ha lesz egyáltalán) és azt terveztem hogy jövhéten megyek dokihoz :)
Szurkolok mindenkinek :)
Nem nincs tunet ez csak a 6.dpo.:/ :)
Ertem hat closti nem csinal fals pozit. Sot nincs is fals pozi a dokim szerint nem erzekel mast csak a hcgt a closti meg azt nem termel es nem is tartalmaz
..:) de sok sikert a mentes honapban is sikerulhet. A clostilbegytnek nyújtott hatása van. Nagyon drukkolok Nekedis. :) gyere majd neha es irj nekunk.:) es fastest.hurol rendelek valahogy a minosege kicsit jobb es nem igazan dragabb. Talan 10ftokkal.:) annyi a tunet h ugy erzem mindjart megjon.:(
"Szia. Ezt h erted? :O feladjatok?"
Jelenleg úgy vagyok vele, hogy fel, semmi kedvem a lombikhoz, meg már az egész témához. De ha feliratkozunk a tb-s listára (mert fizetősre nem vagyok hajlandó annyi pénzt kiszórni), akkor is van egy év nyugalmunk minimum.
Sajnalom utolsó előtti!!:( remélem azért babas leszel.:(
Utolso ,nemtudom en sokszor lh jósteszteltem mindig megjott vegul.:( de nalam lehet beválik. Tesztelj hCg teszttel!!:) drukkolok. Esélyes vagy amig cover line/ alapho ala nem megy a hőd
kivel mi újság azóta? nekem még nem jött meg, pedig a hőgörbe szerint ma kellene.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!