Clostisok, a ciklus hányadik napján kezdtétek a kúrát?
Figyelt kérdés
Nekem a 3-on kell, de a tájékoztatón az van, hogy normál ciklus esetén az 5-ik napon kezdjük. Most már kíváncsi vagyok, kinek mit mondott az orvos.2009. júl. 13. 09:24
1/7 anonim válasza:
3. napon. 5 napig kellett szednem, napi egyet. És jöttek a babák! a második hónapban.:) :)
2/7 anonim válasza:
3. Naptól 5 napon keresztül 2 *1 és első hónapban terhes lettem :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ó lányok, gratulálok! 4 hét múlva csatlakozom a klubhoz, oké? :)) Első válaszoló: ikreid lettek?
Na megyek, beveszem a Closit...
2009. júl. 13. 09:41
4/7 anonim válasza:
Nekem az 5-ik naptól 5napon keresztül 2x1 szemet kellett szednem. 2 hónapot csináltam végig és visszamaradt egy meg nem repedt tüsző :(, pedig a doki figyelt uh-n. Ebben a hónapban nem szedhetem. Pedig lett tőle pém, de baba nem. :(
5/7 anonim válasza:
3. naptól de első alkalommal semmi,majd a második alkalommal mensi nélkül csak úgy elkezdte szedetni velem aztán baba lett:)))
6/7 anonim válasza:
Nekem a 6. napon kellet elkezdenem, napi 1-et. 5 nap múlva talán kiderül, hogy mennyire lett eredményes. :)
Gratula a babásoknak!! Reményt adtatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!