Hány hónap sikertelenség után mentetek el kivizsgáltatni magatokat? Hol kezdtétek, milyen folyamatokon mentetek át?
Mikor jeleztem egy citológia alkalmával a dokimnak, hogy szeretnénk gyermeket azt mondta, hogy ha egy évig nem jön össze akkor kell kivizsgálás. először a férjemet ha az megvan menjek hozzá.
Nem jött össze egy év alatt, így a próbálkozás megkezdését követő első é után megcsináltattuk a férjemnek a vérképet és a spermavizsgálatot. Ezzel egy időben nekem is meglett a hormonvérvételem (ismerős intézte a vérvételeket meg a spermavizsgálatot) Mikor megvoltak a leletek, kértem időpontot és vittem szépen mindent a dokinak. Örült, hogy ennyi minden megvan már. Csinált egy uh-t majd időpontot egyeztettünk egy HSG-re. (nem volt uh-s peteérés követésem, mivel akkor már fél éve vezettem hőgörbét, amit szintén vittem a dokinak és abból sok mindent ki tudott olvasni, köztük azt is, hogy van peteérésem). Megcsinálta a HSG-t, majd a következő ciklusba teherbe estem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!