10 hónap telt el azóta, hogy eldöntöttük babát szeretnénk. Eddig sikertelenek a próbálkozások. A dokim azonban kitart az 1 év mellett, addig nem is akar vizsgálgatni. Tényleg ki kell várni ezt az időt, vagy keressek másik orvost?
Szia!
Én nem váltanék orvost már. Ez a 2 hónap tényleg nem hosszú idő, hamar eltelik.
A helyetekben januárban kezdeném a vizsgálatokat, ebben az évben még adnék időt magunknak.
Nálunk 2 év után derült ki, hogy mindkét petevezeték el van záródva. Ráadásul a páromnak is csökkent mennyiségű spermája van. Azt mondták, hogy soha nem lehet természetes úton gyermekem. Hát, ezt senkinek nem kívánom. Borzalmas volt. Totál összetörtem, 2 hétig dolgozni sem mentem. Elmondhatom, hogy életem legnehezebb időszaka volt.
Ez áprilisban volt, a májusi peteérésből terhes lettem. :) Ma vagyok 18+4 hetes. :)
Drukkolok nektek, de én még ebben az évben várnék. Persze kérdés az is, hogy mennyi idősek vagytok.
Utolsó vagyok!
Tegnap tudtuk meg, hogy kislányunk lesz. :)
Hát ha jó orvos, akkor nem váltanék. Kérdés mennyire jó orvos úgy, hogy 1 év alatt nem akar Veled szóba állni.
Mi úgy mentünk a dokihoz, hogy most kezdünk el élesben próbálkozni de egyből vizsgálatokat is akarunk, hogy ne vesztegessük feleslegesen az időt. Ő megértette és csináltuk a vizsgálatokat. Én nem akartam várni és nehogy már a doki mondja meg, hogy hogyan legyen.
Az persze egy másik kérdés, hogy a vizsgálati eredményekkel a kezdünkben közösen a dokival eldöntöttük, hogy még próbálkozunk pár hónapot, utána indukált peteéréssel próbálkozunk stb, tehát hogyan jöjjenek a lépcsőfokok.
Egyébként én is rettenetesen nehezen viseltem a várakozást, különösen mivel az első pozitív tesztem után (tudod amikor azt hiszed, hogy csoda történt veled és repdesel a föld felett) sajnos elvetéltem.
Most a második babára várunk már 9 hónapja, megint volt egy vetélésem, hát ez sem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!