Ciszta mellett teherbe lehet esni? A felszivódó ciszta mellett. Vagy az a hónap ugrott?
Szia! Nekem 10 éve minden hónapban előjön a ciszta majd 3-4 nap múlva felszívódik. Az első babánál 1 évig nem sikerült, pont emiatt. A második viszont azonnal összejött. Mindkettőnél úgy volt, hogy meg volt a kis jövevény, de mellette ott volt a ciszta, és imádkozás, hogy ne nyomja el a ciszta, de mindkettőször mi nyertünk! Terhesség alatt végig nem volt ciszta gond.
Úgyhogy erre nincs pontos válasz, szerintem szerencse kérdése. De a kérdésre a válasz: ciszta mellett teherbe lehet esni! kétszer megcsináltam :) Sok sikert ,kívánom sikerüljön, és ne "ugorjon" ez a hónap!
nekem is volt cisztám! azt hittük sikerült teherbe esnem,de a tesztjeim negatívak voltak.elmentem a dokihoz aki kiderítette március végén hogy cisztám van és hogy nehezebb lesz a teherbe esés.április 13.-án pozitív lett a tesztem.Fel is raktam erre az oldalra teszteket és nagy mértékben azt a választ kaptam,hogy valószínű,hogy a ciszta miatt pozitív a tesztem.raktam föl képet 2 nap múlva erősebb pozitív tesztről és arra is ugyan azt írták.
Most tartok a 39.hétben és már nagyon várjuk,hogy kibújjon a kis Vandácskánk!
Szóval sok sikert és kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!