Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciszta mellett teherbe lehet...

Ciszta mellett teherbe lehet esni? A felszivódó ciszta mellett. Vagy az a hónap ugrott?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem cisztat allapitottak meg az egyik honapban es a következö honapban pozitivat teszteltem,most 15 honapos a kislanyom.A ciszta magatol felszivodott amikor kb 4-5 honapos kismama voltam.
2010. dec. 12. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem 10 éve minden hónapban előjön a ciszta majd 3-4 nap múlva felszívódik. Az első babánál 1 évig nem sikerült, pont emiatt. A második viszont azonnal összejött. Mindkettőnél úgy volt, hogy meg volt a kis jövevény, de mellette ott volt a ciszta, és imádkozás, hogy ne nyomja el a ciszta, de mindkettőször mi nyertünk! Terhesség alatt végig nem volt ciszta gond.

Úgyhogy erre nincs pontos válasz, szerintem szerencse kérdése. De a kérdésre a válasz: ciszta mellett teherbe lehet esni! kétszer megcsináltam :) Sok sikert ,kívánom sikerüljön, és ne "ugorjon" ez a hónap!

2010. dec. 12. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

nekem is volt cisztám! azt hittük sikerült teherbe esnem,de a tesztjeim negatívak voltak.elmentem a dokihoz aki kiderítette március végén hogy cisztám van és hogy nehezebb lesz a teherbe esés.április 13.-án pozitív lett a tesztem.Fel is raktam erre az oldalra teszteket és nagy mértékben azt a választ kaptam,hogy valószínű,hogy a ciszta miatt pozitív a tesztem.raktam föl képet 2 nap múlva erősebb pozitív tesztről és arra is ugyan azt írták.

Most tartok a 39.hétben és már nagyon várjuk,hogy kibújjon a kis Vandácskánk!

Szóval sok sikert és kitartást!!!

2010. dec. 12. 13:45
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és jó egészséget!
2010. dec. 12. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy teherbe lehet esni ciszta mellett. Nekem is volt, öthetes volt a magzat, amikor először vizsgált ultrahanggal nőgyógyász, és ő mondta, hogy van cisztám is, ami valószínűleg fel fog szívódni. Fel is szívódott, a magzat meg szépen növekedett. Most tanul járni:)
2010. dec. 20. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
szia!én pco-val estem teherbe..szóval teherbe lehet esni..
2010. dec. 20. 11:28
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztatást.Sajnos elég sűrűn van nálam,csak ezért kérdeztem.2-3 havonta.De mindig csak az egyik oldalon.
2010. dec. 20. 12:56
 8/8 A kérdező kommentje:
voltam hormonvizsgálaton,de ott minden rendben.
2010. dec. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!