Új hónap, új esélyek?
Jelen! De mától újra kezdődhet a próbálkozás! Nyár eleje óta próbálkozunk. Ő lenne a 3-dik baba. Az elsőre 1 évet vártunk, a második meglett azonnal. Most megint nem akar összejönni. Szerdán megjött :( De ma elmúlt.
Ti mióta? Hanyadik baba?
2-dik vagyok. Nekem 25-dike környékére várható :) Én nem stresszelem magam rajta, bár rosszul esik, ha mégis megjön. Csak mi ritkán tudunk együtt lenni férjem munkája végett :(
Melyik megyéből írsz?
Zoknis jelentkezem.
Én szőke nő létemre elnéztem és nem olvastam, hogy már elindítottad. :) Oda mág írtam egy pár sort. Azt lányok olvassátok mán el.:) Köszi
Akkor röviden, hogy a többiek is értsék, én már 14 hónapja várom a babát, hogy jöjjön. Most van a mensim első napja.
Nettus képzeld én ma olyan rosszul voltam, alig tudtam bármit csinálni, így már régen görcsöltem az életembe. De jelentem már jobban vagyok.:)
zoknis
Most láttom a kérdést én fejér megyei volnék.
zoknis
sziasztok csajok!mindenkit üdvözlök újakat és régiket!!
én békés megyéből írok!!nekem most van múlóba a menszeszem!mi még csak néhány hónapja próbálkozunk igazán!a pé-m kb.nov.1 -én lesz!
zoknis!!
hogy vagy?görcsölsz még?pedig reménykedtem,hogy nem fog megjönni!!Nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!