Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
91/1231 anonim válasza:
na collin farrell tényleg helyes!de a másikat nem tudom ki az vagyis nem tudom kit mondasz!!nettus!!
92/1231 anonim válasza:
William Levy az aki szapanoprákban is játszott pl. Árva angyal volt a cime. Nekem nem gyengéim a szőkék, de ez a pasi...:)
93/1231 anonim válasza:
ja így már tudom !!és a többiek hol vannak szerinted??eltévedtek??
94/1231 anonim válasza:
Nem tudom...Talán olyan szorgosab gyártják a gyerkőcőket nincs idejük írni.:))
Most én is kicsit eltűnök mennem kell boltba.
orsi
95/1231 anonim válasza:
oké!azt hittem másért!!vicc volt!ja és ne mindig vegyél komolyan!!
96/1231 anonim válasza:
Jól van nem foglak mindig komolyan venni.:)
De tudod babagyártás még nem jöhet szóba mivel még mindig elég rendesen megvan.:( Remélem már egyszer csak elmúlik.
Orsi
97/1231 anonim válasza:
itt vagy még amúgy!??
nekem lehet!!bibi bá!!csak a párom nem akarja!!nem akarok semmi rosszat mondani DEEEEEE!!na mindegy!!szivatt!!
98/1231 anonim válasza:
holnap találkozunk!!jó éjt és szép álmokat!!Netta!!
99/1231 anonim válasza:
Ne veszekedjetek!:( Az nem vezet sehova.
Ha valami olyasmit akarsz ami nem való ide akkor, írd meg nyugodtan privibe.
Holnap beszélünk!
Orsi
100/1231 anonim válasza:
sziasztok!!mizus veletek??nem veszekedtünk csak szívózik velem!azt majd privibe elmondom ha érdekel!nem nagy dolog de nekem rosszul eset!elfelejtettem megmérni a hőm!olyan hülye vagyok ebből a szempontból!Nettus!!barnarizs hol vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!