Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/1231 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak két napja értekezünk folyamatosan a munkahelyen. Ezért az agyam leszívva, amúgy meg nincs otthon gépem. De igyekszem majd jönni.

Nekem hamarosan itt a következő peteérés ideje, 4-5 nap. Hogy rohan az idő... de most nagyon nem foglalkoztat a téma. Lehet azért is, mert a melóhely leköt??

2011. okt. 21. 13:40
 82/1231 anonim ***** válasza:

Nettus a háziorvostól kérhetsz teljes vérképet. Aha tehát a párod nem tudja, hogy rajongasz, ejnye bejnye rossz kislány.:)))) Nekem is van olyan pasi akiért rajongok. Hűséget fogadtam nem vakságot.:)

Barnarizs nem gond ha nem godnolsz rá, csak tartsd észben.:) Nekem képzeld nov. 5-re írta ciklus.hu, hát az még nem itt van.:)

Rakott krumpli, de rég csináltam.:)

Orsi

2011. okt. 21. 13:46
 83/1231 anonim ***** válasza:
én is elfoglalom magam!másra próbálok gondolni!!nekem a pé-m elvileg nov.1-jén lesz!Nettus!!
2011. okt. 21. 13:46
 84/1231 anonim ***** válasza:
tudja,hogy szeretem john cena-t ő miatta nézem a pankrációt!!DE szerintem helyes pasi!és te ki után rajongól??érted ugye hogyan írom!kit szeret rajongás szempontjából??nettus!!
2011. okt. 21. 13:55
 85/1231 anonim ***** válasza:
ja és én is hűséget fogadtam nem vakságot!!ez még lemaradt!!a párom is ilyen típusú(állású)!!kellet neki rászoktatni a pankrációra!!vicc:vessen magára!
2011. okt. 21. 13:59
 86/1231 anonim ***** válasza:
képzeljétek most mértem a hőm(tudom ez nem jelent semmit)de megosztom veletek!37 fok a hőm!!na erre mit mondtok!!??
2011. okt. 21. 14:03
 87/1231 anonim ***** válasza:
itt hagytatok??
2011. okt. 21. 14:59
 88/1231 anonim ***** válasza:
csak össze kellet raknom a kaját!!(rakott krumpli)
2011. okt. 21. 15:14
 89/1231 anonim ***** válasza:

Noitten vagyok. Megsütöttem a kenyérlángost és finom lett ajánlom Nektek is egyszerű és gyors viszonylag.

Persze nem értem félre a rajongást. képzeld pont most láttam a tévébe akit írtál nagyon jól néz ki.:)) Nekem most az a pasi jön be aki a J. Lonak a tengerpartos klipjébe van, nem jut eszembe a neve, de az örök kedvenc Collin Farrel.:)

A hőd talán a hasmenés miatt van nem? Nem fáj amúgy semmid?

Orsi

2011. okt. 21. 15:48
 90/1231 anonim ***** válasza:
pill utána kell néznem,hogy kit mondasz mert nem tudom!bocs!van egy jó száma és állandóan azt hallgatom!!nagyon tetszik!nem tudom miért ment fel a hőm!lehet tényleg a hasmenéstől!de már nincs hasmenésem!én is kész vagyok a kajival!!nem fáj semmim inkább tök jól érzem magam!túl jól!olyan furán!!de jó értelembe!!nettus!!
2011. okt. 21. 15:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!