Új hónap, új esélyek?
Az is lehet most van peteérésed.:) Erre még nem gondoltál? Nekem olyankor fáj a derekam fel szoktam puffadni ja és sok a savam, meg szúr a hasam.
Kapd el mostanában a párod.:)
zoknis
Nekem a múlt hónapban kb a 23 24 napon lehetett peteérésem ezt orvos igazolta és én is láttam a tüszőmet Uh-on. Nem mindenkinek kötelezően középidőben van peteérése, meg attól is függ milyen hosszú a ciklusod.
zoknis
Orsi=zoknis.:) Mindkettő én vagyok csak van, hogy elfelejtem melyik nevem írom alá.
Persze azért szurkolók Neked!!:)
Orsi
Nem nem vagy bolond! Nekem már 14 hónapja nem jön a baba. Persze, hogy bevállalnám ha nekem is meg lett volna a megfelelő ember 22 évesen én is szültem volna, de csak 27 voltam amikor megismertem. Így most 30 éves is el fogok múlni mire szülni fogok, de nem bánom és nem érzem magam öregnek.:)
a mai világban úgy gondolom az anyagi biztonság nem hátrány sőt..., de mi elárulom Neked nincs még saját lakásunk és kiszámoltuk mire lesz saját az még legalább 4-5 év, albérletben élünk. Mi így is belevágtunk.:)
Orsi
Sziasztok!
Csináltam tegnap ovu tesztet, és teljesen negatív lett! 5 db van a dobozban, ezt végig csinálom, de lehet veszek még egyet, biztos, ami biztos alapon! :)
Orsi, Neked jövőhét pénteken lesz peteérésed? Akkor mikorra is nemvárod?
Nettus, szerintem terhes vagy. Csinálj már egy rohadt tesztet, ne szenvedjél, aztán meg ha negatív, akkor menj el a dokihoz. Bocs, de tényleg, lassan 2 hete kínlódsz, nem jobb egy negatív teszt, mint a bizonytalanság?
Én tuti nem szülnék 22 évesen. Vagyis szültem volna, mert ez már a múlt! :) De ez szubjektív, mert Te meg másképp érzel, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!