Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
de hát ezt már megbeszéltük,hogy nem lehetek terhes mert megjött de igaz nem úgy ahogy szokott és amilyennek kellet volna lennie!vagy most mi van ??nem értem!!nettus!!
2011. okt. 24. 13:47
122/1231 anonim válasza:
csajok itt hagytatok??
2011. okt. 24. 14:50
123/1231 anonim válasza:
Az eddigi leírtak alapján akár terhes is lehetsz. Nem tudom ezek a tünetek mitől lehetnek, de ha megcsinálod a tesztet akkor legalább tudod hogy biztos nem vagy terhes. Bár én elmennék orvoshoz, mert az mondja meg a legbiztosabbat. Mivel volt cisztád lehet az szórakozik Veled.
Orsi
2011. okt. 24. 14:54
124/1231 anonim válasza:
még mindig nem merem megcsinálni a tesztet egy részt félek a negatív teszt eredménytől más részt nem vagyok biztos abba hogy terhes vagyok!holnap felhívom az orvost!de az az érdekes ilyen apró tünetei is vannak!pl.már 2 hét alatt kétszer is elsírtam magam meg ez a fránya hányinger már lassan a kávét se tudom meginni mert nem esik jól eddig 3 kávét ittam már 1 hónapja csak 2 de lehet még azt is le kell csökkentenem!a sírást eddig arra fogtam(lelki állapotomra)sógornőm miatt!nettus!
2011. okt. 24. 15:03
125/1231 anonim válasza:
Én ennyi tünet mellett akármennyire is csalódnék már megcsináltam volna a tesztet. Igy legalább egyrészről megnyugodtam volna. Orvoshoz meg nagyon helyes, hogy elmész.
Orsi
2011. okt. 24. 20:13
126/1231 anonim válasza:
Sziasztok!én vagyok a 3.dik aki ide írt!nekem azon kívü h sokkal érzékenyebb vagyok meg h egyfolytában almapaprikát ennék nincs semmi tünetem!jah meg derékfájás!vasárnap vagy hétfőn kéne megjönnie,mikor kellene tesztelnem vagy ha nincs tünetem esélytelen h babás lennék!:(
2011. okt. 24. 20:50
127/1231 anonim válasza:
A mensidig még van egy hét. Ilyenkor még elég korai lenne bármilyen tüenetet felfedezni szerintem. Egyébként meg a babás meg a mensis előjelek elég egyformák is. Ez a legnehezebb időszak a mensiig tudom, de nyugalom az idegesség csak árthat. :)
Orsi
2011. okt. 24. 21:10
128/1231 anonim válasza:
Az a baj h nekem mensis tüneteim sincsenek soha észre se szoktam venni ha megjön!:D aztán sokat olvastam iylen beágyazodási vérzésről meg görcsökről meg ilyenek!:) szombaton nem érdemes még tesztelnem? azt még tudni kell h ez az első gyógyszer mentes hónapom és nem tudom biztosra h mikor volt pém mert azt sem érzem!:D
2011. okt. 24. 21:15
129/1231 anonim válasza:
Akinek nincs beágyazodásos vérzése vagy görcse nem gondolnám, hogy nem lehet terhes. azt javaslom mérd a hődet, bár az kicsit bizonytalan, mert sok dolog befolyásolja vagy használj ovus tesztet.
A tesztel kapcsolatba lehet megvárnám a nem várt mensi első napját.
Orsi
2011. okt. 24. 21:20
130/1231 anonim válasza:
De azt olvastam itt is meg más cikkekben, hogy a beágyazodási görcs és vérzés az egyáltalán nem egy természetes jelenség, az a normális ha ez nincs.minimális görcseim vannak a petefészkem görcsöl, nem tudok hason aludni és be sem tudom húzni mint régebben.akkor elképzelhető h ez sikertelen hónap volt?a nyákom elég fura nem tudom leirni h miért:D a hőmet pedig nincs értelme mérni mert összevissza kelek fel!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!