Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok!!mizus veletek??

Orsi !!bocs,hogy tegnap nem voltam!!hát muszáj volt egy kis takarítás beiktatni!nem mint ha annyira kellet volna!na mindegy!na megint mértem a hőm és 36,5 mértem!legalább ezzel nincs baj!normálisnak mondható!meg van még??én is úgy terveztem(terveztük),hogy mától 2 naponta együtt leszünk és majd meglátjuk,hogy beválik-e meg,hogy egyáltalán akarja-e a párom!!tegnap este fekszek az ágyon és képzeld olyan furcsa érzésem volt a hasamnál(hasamba)mintha bugyborékolna!nem olyan mikor korog a hasad hanem teljesen más érzés!nem tudom mitől lehetett!de máskor is éreztem kb.1 hete is de akkor még nem volt ilyen intenzív nem éreztem ennyire!!szerinted??írj!!Nettus!!

2011. okt. 24. 07:50
 112/1231 anonim ***** válasza:

Szia! Semmi gond, én meg csak pihentem egész nap az ebéden kivül semmit nem csináltam tegnap.:)

Örülök, hogy végre jó lett a hőd.:) Innen eszembe jutott, hogy megint nem mértem.:) Nekem már teljesen elmúlt, bele is vágtunk a babprojektbe.

Nem tudom mitől érezheted ezt a hasadban, nekem most az a furcsa, hogy nem fáj, mert ugye eddig a gyógyszertől folyamatosan éreztem, mivel már nem kell szednem így nem fáj. Arra is kiváncsi leszek most, hogy alakul a ciklusom gyógyszer nélkül. De milyen bugyborékolást? Nem lehet, hogy csak levegő szorult be és azt érezted?

orsi

2011. okt. 24. 11:07
 113/1231 anonim ***** válasza:
na örülök,hogy elmúlt és belefogtatok a baba projektbe!mi is már szombaton!!haza jön a párom le fogom támadni!nem tudom mi volt az a bugyborékolás a hasamba de csak akkor szoktam érezni ha lefekszek és azt is csak néha!!képzeld már megint veszít john cena!!teljesen ki vagyok akadva!ma este nézni fogom!de így már nem jó hogy tudom az eredményt!!nettus!!
2011. okt. 24. 11:23
 114/1231 anonim ***** válasza:
le van lassulva gépem!!ahhhhh!itt vagy még??hol lehetnek a többiek??szerintem megint nem lesz kedve semmihez!!elegem van!!ez szerinted normális??mindig akkor kell csinálni amikor ő akarja!ez szerintem így nem jó!!írj!nettus!!
2011. okt. 24. 12:10
 115/1231 anonim ***** válasza:

Itt vagyok. Nálunk ha vlakinek nem tetszik valami leülünk és megbeszéljük, megprobálunk megoldást keresni rá. Próbálj meg vele beszélni és mond neki, hogy találjatok valami megoldást erre.

Orsi

2011. okt. 24. 13:00
 116/1231 anonim ***** válasza:
oké!megpróbálom!képzeld megint hányingerem van!most a szagokra!arra vagyok érzékeny!nem bírok enni sem!!teljesen elfogott lent a konyhába megcsapta az orromat és hányingerem lett!!Nettus!!
2011. okt. 24. 13:04
 117/1231 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nincs otthon gépem, nem tudtam írni hétvégén.

Nekem közeleg a peteérés időpontja, a ciklus.hu szerint 27- e. Bár őszintén szólva, mikor megemlítettem a páromnak, hogy akkor talán most kétnaponta jó lenne, hát nem lelkesedett... de majd igyekszem.

Szerda-pénteket beterveztem :) Remélem nem alszom el! :)

2011. okt. 24. 13:18
 118/1231 anonim ***** válasza:
szia barnariza!!rég beszéltünk!!na detto ha én is mondom a páromnak mintha direkt nem akarná és nem is lelkesedik nagyon!!ez mitől van szerintetek??nettus!!miért van ez a fránya hányingerem!már nagyon aggaszt!!
2011. okt. 24. 13:22
 119/1231 anonim ***** válasza:
nagyon furcsák ezek a férfiak!!elegem van belőlük (belőle)nem akarok erre gondolni teljesen lefáraszt ez a téma!!nettus!!
2011. okt. 24. 13:27
 120/1231 anonim ***** válasza:

Nettus szerintem csinálj egy tesztet. Nem vesztesz vele, eddig olyan mintha terhes lennél.:)

Barnarizs nálunk én szoktam nem örülni annak, hogy meg van "szabva" mikor kell együtt lennünk. Nekem amúgy nov. 5-re írta tehát, még van több mint egy hetem. Lehet eddig rosszul számoltam ki mindig mikor van és a pisi tesztet sem csináltam már a 20 nap körül, lehet ezért nem sikerült eddig a baba. Most majd jobban figyelek.

Orsi

2011. okt. 24. 13:29
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!