Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/1231 anonim ***** válasza:

Kezd mát múlni a mensim.:) Végre.

Nettus pedig most kiváncsi lettem volna milyen a hőd. no majd akkor holnap. Ha szívat akkor Te is amikor lehetőséged van rá csináld vele ugyanezt. Persze ez nem vezet sehova, mert én is csináltam már, de megbeszélni jobb mint egymással szivózni.

orsi

2011. okt. 22. 10:29
 102/1231 anonim ***** válasza:
szia!nem tudom,hogy itt vagy-e de azért írok!reggel nem írtam mert már úgy ébredtem,hogy nagyon fáj a fejem így lefeküdtem aludni és így elmúlt és most jöttem haza a díj szedésből!Na mindegy nem fogom szívatni mert nincs értelme!nem akart!remélem így érted!tehát nekem lehetne és még sem csi..juk??tehát ez van!remélem majd ma!!Nettus!!
2011. okt. 22. 17:39
 103/1231 anonim ***** válasza:

szia! Nagyon rossz ha az embernek fáj a buksija.:( Nekem ritkán fáj, de akkor mindent bepótol.

Most fogok kakaós bejglit csinálni, mostanság csak az édességet kívánom.

A párodat meg csábítsd el, vess be minden női praktikát a legtöbb esetben működik.:)

Orsi

2011. okt. 22. 18:26
 104/1231 anonim ***** válasza:
te ilyen kreatív vagy?én biztos nem tudnék ilyeneket csinálni!(kajára értem)a csábítás nála teljes mértékbe működik!tipikus férfi!!na az már jó ha múlik a menszid!!én se vagyok fej fájós de most nagyon fájt annyira,hogy még hányinger is elfogott!majd nem hánytam!amúgy mizus???
2011. okt. 22. 18:34
 105/1231 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon egyszerű sütemény. Amúgy már 11 éves kórom óta sütögetek. Egyébként egyszer próbáld meg, nem igen lehet elrontani hidd el.

Ha tipikus pasiból van akkor úgymond könnyű dolgod van.:) Már számolóm a napokat, mikor lesz a peteérés. Azon gondolkoztam lehet eddig rosszkor voltunk együtt. most aztán minden megpróbálok.:)

Orsi

2011. okt. 22. 19:11
 106/1231 anonim ***** válasza:
én szoktam szalagos fánkot!nagyon szeretem!igen tipikus férfi mert akkor kell csinálni valamit amikor ő akarja!gondolom nálatok ilyen nincs?neked hány napot adott ki a ciklus.hu a termékeny napokat?Nettus!
2011. okt. 22. 20:06
 107/1231 anonim ***** válasza:

Azt én is nagyon imádom. Bár olyat látod még nem csináltam csak a nagyim szokott. De már írtad nemrég, hogy csináltál és beleraktad a bogarat a füelmbe a szalagos fánkkal.

Nálunk van olyan, hogy nekem nincs kedvem van olyan, hogy neki nincs kedve. De azt leszögezem nálunk is a legtöbbször akkor vagyunk együtt, ha akarja. Nem egyszerű az biztos. Ha éppen peteérés időszakában vagyunk akkor azért nem szokta mondani, hogy nem. Nekem mivel elvileg nov. 5-re számolta ezért előtte és utána pár nappal vannak a termékeny napok.

Orsi

2011. okt. 22. 21:20
 108/1231 anonim ***** válasza:
na pont így van nálunk is!nem csak a pé előtt 2-3 nap van és utána is ennyi.hanem előtte 8 nap és utána is!!ezek a napok olyan barnással van jelőlve.fent kattints a naptárimódszer részre és ki fogja adni a naptárt csak zölddel lesz jelőlve a nem termékeny napokat barnással a termékenyt!!én most így fogunk együtt lenni!ha nem akarja meg fogom erőszakolni!!
2011. okt. 22. 21:33
 109/1231 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes! Ha másképp nem megy akkor erőszakkal!:)

Ja igen már tudom, én is aszerint akarok együtt lenni legalább kétnaponta.

Megyek lefekszem. Holnap itt leszek!

Jó éjszakát! Orsi

2011. okt. 22. 23:17
 110/1231 anonim ***** válasza:

Szia! REmélem jól telik a vasárnapod, a rossz idő ellenére is.

Orsi

2011. okt. 23. 18:24
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!