Új hónap, új esélyek?
Kezd mát múlni a mensim.:) Végre.
Nettus pedig most kiváncsi lettem volna milyen a hőd. no majd akkor holnap. Ha szívat akkor Te is amikor lehetőséged van rá csináld vele ugyanezt. Persze ez nem vezet sehova, mert én is csináltam már, de megbeszélni jobb mint egymással szivózni.
orsi
szia! Nagyon rossz ha az embernek fáj a buksija.:( Nekem ritkán fáj, de akkor mindent bepótol.
Most fogok kakaós bejglit csinálni, mostanság csak az édességet kívánom.
A párodat meg csábítsd el, vess be minden női praktikát a legtöbb esetben működik.:)
Orsi
Ez egy nagyon egyszerű sütemény. Amúgy már 11 éves kórom óta sütögetek. Egyébként egyszer próbáld meg, nem igen lehet elrontani hidd el.
Ha tipikus pasiból van akkor úgymond könnyű dolgod van.:) Már számolóm a napokat, mikor lesz a peteérés. Azon gondolkoztam lehet eddig rosszkor voltunk együtt. most aztán minden megpróbálok.:)
Orsi
Azt én is nagyon imádom. Bár olyat látod még nem csináltam csak a nagyim szokott. De már írtad nemrég, hogy csináltál és beleraktad a bogarat a füelmbe a szalagos fánkkal.
Nálunk van olyan, hogy nekem nincs kedvem van olyan, hogy neki nincs kedve. De azt leszögezem nálunk is a legtöbbször akkor vagyunk együtt, ha akarja. Nem egyszerű az biztos. Ha éppen peteérés időszakában vagyunk akkor azért nem szokta mondani, hogy nem. Nekem mivel elvileg nov. 5-re számolta ezért előtte és utána pár nappal vannak a termékeny napok.
Orsi
Nagyon helyes! Ha másképp nem megy akkor erőszakkal!:)
Ja igen már tudom, én is aszerint akarok együtt lenni legalább kétnaponta.
Megyek lefekszem. Holnap itt leszek!
Jó éjszakát! Orsi
Szia! REmélem jól telik a vasárnapod, a rossz idő ellenére is.
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!