Új hónap, új esélyek?
Vagy van valami hormon problémád vagy lehet terhes vagy. Az utóbbit egy tesztel ki lehet deríteni. Csinálj egyet nem vesztesz vele semmit.
Orvoshoz pedig menj el, jobb tudni mi a gond.
Amig orvoshoz nem mész addig csinálhatsz tesztet. A rövid mensi nem feltétlenül jelent babát, mert egy barátnőmnek is volt hogy csak 3 napig volt meg és mégsem volt terhes.
Biztosat csak az orvos tud mondani.
zoknis
Velem nincsen semmi már várom, hogy elmuljon a mensi és elkaphassam a férjem.:)Még mindig vérzek egy kicsit többet az átlagosnál, de nekem egyik hónap sok mensi másikban meg kevés.
Nekem ma kéne kérnem papirt vérvételre a hormonvizsgálatra, de nem kértem. Majd jövö hónapba elmegyek, most csak úgy sodrodni akarok az árral.
zoknis
zoknis
Igen értem amit írsz.:) Valahogy én is így érzek csak magammal szemben.
Azért orvoshoz menj el, mert nem árt tudni mi lehet a gond.
zoknis
Nettus, egy teszt soha nem árt. Ráadásul a dokinak is elvileg az első kérdése az lesz, ha ezeket elmondod, hogy csináltál tesztet???? Ha te nem, akkor legfeljebb elküld ő ultrahangra vagy vérvételre, hogy megállapítsák a terhességet.
Nekem is volt ilyen ciklusom, nyáron, mikor 28 napra megjött, de összesen tartott 3 napig, az is inkább barna volt, és egyébként semmi hasfájásom nem volt. Azt hittem, hogy terhes vagyok, mert nekem 20 éve fáj a hasam. Aztán nem... pedig nagyon beleéltem magam, nagyon rossz volt a csalódás. Hányingerem volt, szédültem, szurkált a hasam, szóval minden tünetet produkáltam.
Aztán meg jött a csalódás. Azóta nagyon óvatos vagyok én minden tünettel.
Egyébként meg én rögtön elmentem dokihoz, aki megvizsgált, de annyit mondott, hogy várjunk még egy ciklust, mielőtt elkezdünk bármi vizsgálatot. Aztán igaza is lett, azóta minden olyan, mint régen.
Meg hát olyan sok dolog befolyásolhatja a ciklust. Időjárás, enyhe megfázás, felfázás, hangulat, stressz, stb.
De minél tovább húzod a dokihoz a bejelentkezést, annál későbbre kapsz időpontot. Úgyhogy telefonra fel! :)
Nettus már ketten is mondjuk, tehát hajrá.:)
Annyira irigyellek benneteket, hogy már nem mensiztek. Én meg mint valami vizesés.:((
zoknis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!