Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/1231 anonim ***** válasza:
én is erre döntöttem!nem szedem tovább!!már bele nyugodtam,hogy nem vagyok terhes.ne érdsd férre de lehet hormon zavartól vagyok ilyen rosszul nem csak a gyógyszertől?meg miért rövidült le a menszesz napok száma 6 napról 2 nap(mikor pirosas barnás utána 3 napnál barnás folyás)ez a barnás folyás vasárnap óta van!!el kell mennem az orvoshoz nincs mese!!sajnos!!vagy terhesség?de ezt már én kizártam!vagy nem kellene??neked meg van rendesen?nem úgy mint nekem??Nettus??utálom az egészet!!
2011. okt. 18. 11:36
 22/1231 anonim ***** válasza:

Vagy van valami hormon problémád vagy lehet terhes vagy. Az utóbbit egy tesztel ki lehet deríteni. Csinálj egyet nem vesztesz vele semmit.

Orvoshoz pedig menj el, jobb tudni mi a gond.

2011. okt. 18. 12:25
 23/1231 anonim ***** válasza:
nem tudom!ez arra értem,hogy nem igazán akarok tesztet venni mert félek a csalódástól!az orvoshoz meg be kell jelentkezni az is legalább 1 hét vagy 2 hét amire fogad!attól,hogy ilyen furán jött meg az utalhat terhességre?vagy inkább másra?júniustól rövidült le a menszesz napok száma!az utolsó tesztet szep.7-én csináltam de azt délutáni vizeletből és gabriel tesztel!tanácstalan vagyok teljesen!nem képzelem be a tüneteket tényleg hányingerem van!fáradékonyság,erőtlen,állandóan szeretnék aludni!!
2011. okt. 18. 12:34
 24/1231 anonim ***** válasza:

Amig orvoshoz nem mész addig csinálhatsz tesztet. A rövid mensi nem feltétlenül jelent babát, mert egy barátnőmnek is volt hogy csak 3 napig volt meg és mégsem volt terhes.

Biztosat csak az orvos tud mondani.

zoknis

2011. okt. 18. 13:23
 25/1231 anonim ***** válasza:
jaja!én már nem tudok semmit!nem akarok erre gondolni!majd kérek időpontot az orvoshoz!mert ez nem állapot!szerintem!szerintem (legalább is nem hiszem)nem vagyok terhes!nincs nekem olyan szerencsém!nem vagyok semmibe biztos!!Nettus!veled mizus?
2011. okt. 18. 13:31
 26/1231 anonim ***** válasza:

Velem nincsen semmi már várom, hogy elmuljon a mensi és elkaphassam a férjem.:)Még mindig vérzek egy kicsit többet az átlagosnál, de nekem egyik hónap sok mensi másikban meg kevés.

Nekem ma kéne kérnem papirt vérvételre a hormonvizsgálatra, de nem kértem. Majd jövö hónapba elmegyek, most csak úgy sodrodni akarok az árral.

zoknis

zoknis

2011. okt. 18. 13:37
 27/1231 anonim ***** válasza:
nekem is így volt!egyik hónapba több volt a másikba kevesebb!ezért is gyanakszok inkább hormon zavarra!de már nem tudok semmit!meg nem is akarok!nem érdekel(én részemről)tehát nem érdekel mi van velem!remélem érted.és nem érteted férre!nem te nem érdekelsz hanem az,hogy terhes vagyok vagy csak hormonzavar csinál ilyen tüneteket!nem csinálok terhességi tesztet mert nem hiszem,hogy terhes vagyok!!Nettus!!
2011. okt. 18. 13:44
 28/1231 anonim ***** válasza:

Igen értem amit írsz.:) Valahogy én is így érzek csak magammal szemben.

Azért orvoshoz menj el, mert nem árt tudni mi lehet a gond.

zoknis

2011. okt. 18. 15:46
 29/1231 A kérdező kommentje:

Nettus, egy teszt soha nem árt. Ráadásul a dokinak is elvileg az első kérdése az lesz, ha ezeket elmondod, hogy csináltál tesztet???? Ha te nem, akkor legfeljebb elküld ő ultrahangra vagy vérvételre, hogy megállapítsák a terhességet.

Nekem is volt ilyen ciklusom, nyáron, mikor 28 napra megjött, de összesen tartott 3 napig, az is inkább barna volt, és egyébként semmi hasfájásom nem volt. Azt hittem, hogy terhes vagyok, mert nekem 20 éve fáj a hasam. Aztán nem... pedig nagyon beleéltem magam, nagyon rossz volt a csalódás. Hányingerem volt, szédültem, szurkált a hasam, szóval minden tünetet produkáltam.

Aztán meg jött a csalódás. Azóta nagyon óvatos vagyok én minden tünettel.

Egyébként meg én rögtön elmentem dokihoz, aki megvizsgált, de annyit mondott, hogy várjunk még egy ciklust, mielőtt elkezdünk bármi vizsgálatot. Aztán igaza is lett, azóta minden olyan, mint régen.

Meg hát olyan sok dolog befolyásolhatja a ciklust. Időjárás, enyhe megfázás, felfázás, hangulat, stressz, stb.

De minél tovább húzod a dokihoz a bejelentkezést, annál későbbre kapsz időpontot. Úgyhogy telefonra fel! :)

2011. okt. 18. 16:05
 30/1231 anonim ***** válasza:

Nettus már ketten is mondjuk, tehát hajrá.:)

Annyira irigyellek benneteket, hogy már nem mensiztek. Én meg mint valami vizesés.:((

zoknis

2011. okt. 18. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!