10 hónap telt el azóta, hogy eldöntöttük babát szeretnénk. Eddig sikertelenek a próbálkozások. A dokim azonban kitart az 1 év mellett, addig nem is akar vizsgálgatni. Tényleg ki kell várni ezt az időt, vagy keressek másik orvost?
Figyelt kérdés
Tudom, szinte mindenki azt mondja "Nyugi, ez az 10 hónap még semmi, legyetek türelmesek"...stb. De ha valami baja van esetleg az embernek azt nem lenne jó mielőbb tudni? A párom már elment megcsináltatni a vizsgálatot, és szerencsére vele minden a legnagyobb rendben, szóval egyre inkább azt érzem, hogy velem lehet valami...aki volt már hasonló helyzetben, vagy épp most van...kíváncsi vagyok ki hogyan éli ezt meg, mert én elég nehezen.2014. szept. 25. 12:33
11/13 anonim válasza:
Kérdező, mi lett veled? Sikerült a baba? Végül hogyan és mennyi idő után?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést!
Végül rengeteg vizsgálat, 1 inszemináció, majd egy méhenkívüli terhesség után 2017. júliusában megszületett a kislányunk. 😊 Természetes úton fogant, a szülés körül ugyan adódtak problémák, de a lényeg, hogy ma már itt van velünk a lassan 7 hónapos lányzó.
2018. febr. 12. 21:36
13/13 anonim válasza:
Gratulálok, sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!