Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. hónap sikertelenség! Mivel...

5. hónap sikertelenség! Mivel próbálkozzunk?

Figyelt kérdés
Októberben volt egy kémiai terhességem. Novemberben mikor megjött marhára kiborultam, mert azt hittem összejön a baba. Tudom, 5 hónap még nem a világ, de így 28évesen párom 33, már nagyon szeretnénk első babánkat. Szerintem képesek vagyunk rá, merthát már majdnem összejött egyszer. Azóta párom már mondta, h kivizsgáltatja a katonáit. Szedünk E-vitamint, Cinket, C-vitamint, én Folsavat is. Viszont kb. szeptemberben jósnő azt mondta nekem, h egészségesek vagyunk, viszont 3 éven belül nem lát gyereket nálunk..... ez nagyon megrémisztett. hajlamos vagyok negatívan hozzáállni a dolgokhoz, és ez még jobban rátett. sírtam is emiatt eleget :(( Most h megjött, nem vagyok annyira elkeseredve. Megbeszéltük, h Vibe Maca kapszulát fogunk szedni. Szerintetek van értelme? Vagy mit ajánlotok, h minél hamarabb kopogtasson a gólya??

2015. jan. 8. 10:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia.Le írom az én történetemet.Mi az esküvő után terveztük a babát.Nagyon nagyon akartuk,de nem akart meg foganni.Én is szedtem e vitamint méhpempőt,hőmérőztem stb.Eltelt egy év és felkerestem egy nagyon jó dokit itt Vas megyében.Kivizsgált,nem talált semmit.Majd javasolta,hogy csináljunk hsg,mert a felfázásoktól előfordulhat hogy a petevezeték összetapad.Március 10 környékén meg is csinálta pár perces be avatkozás volt,és az egyik le volt tapadva,de ez a beavatkozás sikeresen fel oldotta. Április első hetében + teszteltem..
2015. jan. 8. 11:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj nem akarlak megbántani de Te tényleg jósnőhöz mentél gyerek ügyben?

Szerintem annyira brutálisan rásterrszeltél, hogy azért nem jön.

Nekünk a 10. próbálkozós hónapban jött össze a baba, de semmi "vacokt" nem szedtünk ezidő alatt (és mindketten 30 felett voltunk).

A saját érdekedben mielőtt teljesen beleőrülnél ebbe a gyerekgyár projektbe LAZÍTS!

Foglald le magad, keress új kihívásokat, hobbit, sportolj és ne csak egyfolytában a gyerekcsináláson kattogj.

Össze fog jönni amikor itt lesz az ideje.

Sok sikert! :)

2015. jan. 8. 12:15
 3/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ. ez a beavatkozás fájdalommentes volt? Magánrendelésen csináltattad vagy sztk-ban?
2015. jan. 8. 12:16
 4/15 A kérdező kommentje:
első: Gratulálok a + hoz :))))
2015. jan. 8. 12:17
 5/15 A kérdező kommentje:
kedves 2.! nem konkrétan emiatt jósoltattam. csak a kapcsolatunkra voltam kíváncsi, meg hogy várnak-e még ránk nehézségek! Igazad van, rástresszeltem eddig, de ma h megjött furcsa mód nem borultam ki. :) lehet, h pirulák helyett a 2napi együttléteket és a gyertyaállást fogjuk inkább kipróbálni :) Köszi a véleményed :) ;)
2015. jan. 8. 12:21
 6/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: szurkolok Neked, hogy minél hamarabb sikerüljön, de tényleg Lazíts inkább, ahogy azt már írták.

Néhány éve nekem úgy fogant meg egy baba, hogy menzesz utolsó napján voltam és a megszakítás előtt egy pici "besikerült". Azonnal rohantam mosdani is,mert akkor nem lett volna aktuális a baba, de végül mégsem jött meg...

Írom ezt úgy, hogy most meg már több, mint 1 éve nem védekezünk és sajnos nem jön össze, ráadásul volt egy vetélésem is közben. Szerintem, ez valahol máshol is el van döntve, nem csak rajtunk múlik. Élvezd az Életet, szeretkezzetek nagyokat és majd jön, ha itt az ideje. Persze gyertyát is állhatsz, ahogy érzed:)

2015. jan. 8. 13:35
 7/15 A kérdező kommentje:
lazítás-lazítás... mintha azt olyan könnyű lenne :)))))))) most tök nem agyalok rajta. megpróbálok pozitívan hozzáállni, és ez az év a miénk lesz ;))) dejó lenne, ha nekünk becsúszott volna ezelőtt :)))
2015. jan. 8. 14:02
 8/15 anonim ***** válasza:

Mivel volt egy kemiai terhesseged, igy szinte biztos, hogy szervi problemad nincs. Paroddal is renben kellene, hogy legyenek a dolgok, kulonben nem jott volna mar egyszer ossze.

Azt tudod, hogy miert nem maradt meg a baba? Sok esetben sargatest hormon hianya okozza a vetelest. En javaslom a palastfu teat, az lehet meghozza a varva vart eredmenyt. Egy probat meger, de csak a ciklus 2. feleben szabad inni.

Azt megkerdezhetem, hogy az elsonel meddig volt pozitiv a teszt, vagyis mikor kovetkezett be a veteles?

2015. jan. 8. 16:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Kedves 8. válaszoló. Pont én is ezért próbálom beleverni abba a csöpp agyamba, h nincs veszve minden, mert volt ugye az a halvány, de pozi teszt!! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. Remélem meg tudod nézni.
2015. jan. 8. 16:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,miért nem maradt meg de sajnos pont úgy dolgoztam, így dokihoz sem tudtam menni. meg azt szokták mondani, h a természet szelektál, meg h ha akar akkor megmarad a baba... Ő nem akart, pedig ahogy emlékszem, már akkor szedtem az Elevitet :/
2015. jan. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!