Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. hónap sikertelenség! Mivel...

5. hónap sikertelenség! Mivel próbálkozzunk?

Figyelt kérdés
Októberben volt egy kémiai terhességem. Novemberben mikor megjött marhára kiborultam, mert azt hittem összejön a baba. Tudom, 5 hónap még nem a világ, de így 28évesen párom 33, már nagyon szeretnénk első babánkat. Szerintem képesek vagyunk rá, merthát már majdnem összejött egyszer. Azóta párom már mondta, h kivizsgáltatja a katonáit. Szedünk E-vitamint, Cinket, C-vitamint, én Folsavat is. Viszont kb. szeptemberben jósnő azt mondta nekem, h egészségesek vagyunk, viszont 3 éven belül nem lát gyereket nálunk..... ez nagyon megrémisztett. hajlamos vagyok negatívan hozzáállni a dolgokhoz, és ez még jobban rátett. sírtam is emiatt eleget :(( Most h megjött, nem vagyok annyira elkeseredve. Megbeszéltük, h Vibe Maca kapszulát fogunk szedni. Szerintetek van értelme? Vagy mit ajánlotok, h minél hamarabb kopogtasson a gólya??

2015. jan. 8. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8.as vagyok.

Szerintem az egy halvany, de teljesen pozitiv teszt volt. Szoval nem 5 honap sikeretelenseg all mogottetek, hanem egy sikeres teherbeeses, ami sajnos valamilyen oknal fogva nem maradt meg.

Kulonben en is hasonloan jartam, csak 1 het utan ment el.

Fel a fejjel, probalkozzatok tovabb es meglatod jonni fog, max idd a teat, az segiti a megtapadast, en is azt fogom tenni, igy remelem a kovetkezo velunk is marad :)

Mielobb babasodat kivanok neked , meg persze magamnak is :) A josnot meg sz..rd le magasrol, mi vagyunk a sajat eletunk kovacsa ;-)

2015. jan. 8. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi 8-as a biztató szavakat. Lehet, h veszek teát, de attól még szedjem az E-vitamint meg a többit? Sajnálom, h Neked sem maradt meg a kicsi. Mondjuk én akkor nem is nagyon mertem elhinni, h + lett.. Vibe Maca?? Vélemény? Vagy inkább a tea??
2015. jan. 8. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Egy jót nevettem, mert először azt hittem, hogy egy Vibe Maca nevű tagnak kérdezed a véleményét, de miután láttam,hogy ilyen nevű nem írt,akkor kezdtem el gyanakodni,hogy lehet ez egy készítmény :)

Na szóval,én erről nem hallottam, ma kicsit utána olvastam, de ez nem inkább csökkentet szexuális vágyú embereknek javalott jobban? Igaz, hogy írja a meddőséget is közdtük, de pont azon belül, hogy min változtat, mire jó, azt nem találtam meg.

Túl sok mindent ne igyál egyszerre, szerintem hasonlítsd össze,nézd meg milyen véleményeket írtak a málnalevél és palástfű teáról meg Vicáról :), aztán amelyiket jobbnak látod, mellette a folsavról ne mondj le, az fontos.

Én is ma kikérem a doki véleményét,mivel -re megyek hozzá.Nekem annyival nehezebb, hogy Németorszégban vagyok, nem tudom mennyire vesz komolyan, de kénytelen lesz, nem hagyom annyiba :) Meg megprobálom megbeszélni vele, hogy ha ismét teherbe esnék, akkor adjon rögtön utrogestet, mert az is segíti a megtapadást.

2015. jan. 9. 10:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia, ismét én, most jöttem a dokitól, gondoltam elmesélem, hogy mi volt.

Nem azt mondta,mint amire számítottam, szerintem még fújja a régi begyepesedett dumát.

Először is, szerinte kromoszóma rendellenesség volt, azért szakadt meg, de még a legelején.

Megvizsgált,minden tiszta, nyoma sincs az előző terhességnek, de szerinte kell 3 hónapot várni, mire újból próbálkozunk, de minek????? Ha a szervezetem most is jól működik,pont most vagyok hétvéégn termékeny, és én azt hittem, próbálkozhatunk :((((( Mi a fenét csináljak? :((

Kérdezem tőle, hogy lehet-e sárgatest hormon hiány, szerinte ha rendszeres a ciklusom, akkor kizárva....egy csomóan arról számolnak be, hogy köze nincs a rendszeres menszihez.

Kérdeztem a véleményét a palástfű teáról, mondta erről nem tud nyilatkozni, az orvosi nagykönyvben nem szerepel, ez nem gyógyszer, de ha szerintem jó, igyam......ezzel is ki lettem segítve

Persze rákérdeztem, ha újból terhes lennék kaphatok-e progeszteron pótlást...válasza,minek ha egészséges vagyok....

Éljen a nagy Námetország és orvostudománya :((

2015. jan. 9. 14:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 8as! Sajnálom, h ezt mondta a doki. Mi sem vártunk miután nem tapadt meg... szerintem csak akkor kell várni, ha már "idősebben" megy el. de lehet, h oltári hülyeséget írtam, de nekem így logikus. mindenesetre nagyon sok erőt és kitartást kívánok :))))) ha gondolod: néha-néha írhatsz rám privát üzenetet!! :))
2015. jan. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!