Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Mennyi esélyem lehet később? Fél év próbaidőm lesz, egy jobb munkahelyen, fogyamatos ugyan a munkaviszonyom, de mégsem lenne most jó ha teherbe esnék! 8. hónap sikertelenség után vagyok,36. évesen és fél oldallal
Szia!
36 évesen, fél oldallal, 8 hónap sikertelenség után én nem hagynék ki egy percet sem. Elég kicsi az esélye, hogy pont most fog sikerülni (persze Murphy törvénye lecsaphat). :-)
Az ember anyagi helyzete bármikor megváltozhat, nincs biztos munkahelye senkinek sem, de ha a babát már elhatároztátok, kár lenne feladni egy bizonytalan lehetőség miatt. Munkahelyet lehet találni később is, persze tudom, hogy nem könnyű, de ahogy az idő telik, a babára egyre kisebb az esély.
Sajnos saját tapasztalatból írok, mi is későn futottunk neki, évek teltek el várakozással, kivizsgálásokkal, sikertelen lombikok sorával, és most már esélyem sincs a teherbe esésre. Nem kívánom ezt az érzést senkinek.
Akárhogy is döntesz, remélem nem lesz okod megbánni. :-)
Kikészültem lelkileg,8.hónapig azért küzdöttem hogy sikerüljön a teherbeesés,most 6-8 hónapig azért kell mindent megtennem,hogy ne sikerüljön!
Nem fogom 6-8 hónap múlva újra kezdeni az összes vizsgálatot!Nincs hozzá erőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!