Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostisok! Izgulunk egyutt?...

Clostisok! Izgulunk egyutt? Mikor kezdtetek? Kezditek?

Figyelt kérdés

Mikor teszteltek??? Minden erdekel. Remelem van rajtan kivűl legalàbb egy valaki ,akivel izgulhatok.

Sokat olvasok itt. Sok a clostis kismama es babàra vàgyò nő! Hát.. feltettem a múlthèten kèrdèst egy választ kaptam rá!

Remelem most többet kapok!

2017. febr. 19. 11:43
 81/91 anonim ***** válasza:

A clostil szedésének feltételei (legalábbis ez lenne a normális!):

- teljes hormonsor

- előzetes uh vizsgálat, hogy kiderüljön, van-e szükség rá (pl. nincs peteérés vagy nem megfelelő)

- petevezeték átjárhatósági vizsgálat (mert ha az illető el van záródva, tök feleslegesen szed bármit is, egyből lombikra kell menni, vagy megpróbálni átjárhatóvá tenni)

- a szedés után, minimum 9-10. naptól FOLYAMATOS uh-s figyelés, hisz cisztát vagy hiperstimulációt is okozhat valakinél, utóbbi életveszélyes állapot lehet

- főleg progi hiányosoknál fontos mellé ösztrogént szedni ovulációig, különben úgy elvékonyul a nyálkahártya, hogy ha lesz is fogantatás, nem lesz alkalmas közeg, hogy beágyazódjon

- ha a korábbi hormonsor szerint progeszteronhiány van, akkor folyamatos gyógyszeres pótlás az ovulációtól kezdve

2017. máj. 12. 08:40
 82/91 A kérdező kommentje:

Utolsóval maximálisan egyetertek. Nálam csak a hsg maradt ki , juniusban mentünk volna, de kozben sikerult. És a mehben volt szval valószinű h atjarhato vagyok. De minden mas megvolt. Es ez igy jo.

En 12-15-17 cnapokon járok dokihoz. :) igy latjuk megrepedt e a tuszo. Mekkora a petefészek és van e elváltozás pl:ciszta!!:)

2017. máj. 12. 12:19
 83/91 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nem fogom bevenni, az első dokihoz visszamegyek és megcsináljuk a szükséges vizsgálatokat. Nem is értem a másik hogy írhatta fel... még hozzá is tette hogy nem erős gyógyszer, bajt nem csinálhat max. semmit nem csinál. Pedig egy neves magán doki.
2017. máj. 12. 13:24
 84/91 A kérdező kommentje:

Hol vette az orvosi diplomáját a piacon? Nekem 6cmes cisztát is csinált már es a petefeszket is tulstimuzhatja. Fokozatosan szokták emelni a closti adagot is meg ha tobb dominans tuszo van es tobbes terhesseg lenne pl 3-4es ikrek akkor megszakitja es eltilt attól az egy ciklustol h ne legyen károdra. Meg még ezer egy veszélye van.

Én pl vezetni nem tudtam első kurában mert kettős láást okozott és szédultem hánytam. 2.kúrában nem volt panaszom. " csak" cisztám. Szval nem is értem. Nagyon jól teszed , h elmesz a masik orvoshoz!!:)) sok sikert irj majd :)

2017. máj. 12. 13:48
 85/91 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ismét én (utolsó kérdező).

Lehet hülyeséget kérdezek, de ugye a doki aki felírta a clostilt, gondolom arra következtetett, hogy nincs pém. Viszont a peteéréskor a nyák ilyen nyúlós átlátszó, na most ez nekem minden hónapban van/volt ciklus közepén pár napig, szóval a nyák csak akkor olyan ha van peteérés vagy anélkül is normális, hogy ilyen?

2017. máj. 14. 11:04
 86/91 A kérdező kommentje:

Szia nekem sose volt nyákom. Csak a legelső kúrában, de a 2.ban,amikor most sikerült megint nem volt nyák, nincs mindenkinek!

De anélkul és azzal is sikerülhet , nem azon múlik, csúnya lenne ha azon múlna.

Hát ha látta pé követésen uhval vagy vervetel szerint gondolja h nincs petéresed vagy nem nő elég nagyra a domináns tüsző akkor arra irta fel a clostit. A lényeg h kövessetek a clostival stimulált hónapot 2-3 nap erejéig legalább!

2017. máj. 14. 11:13
 87/91 anonim ***** válasza:

Miből következtette ki, hogy nincs peteérésed? Mert a hormonsor és az uh követés alapján nagyjából lehet sejteni (habár azt, hogy a tüszőben volt is ténylegesen petesejt, nem lehet kideríteni).

A nyákból, de még a pozitív ovulációs tesztből sem lehetsz benne biztos, hogy van. Nekem gyönyörűen erősödött az ovu teszt napról-napra, aztán kiderült, hogy bár a kontrollcsíknál erősebb pozit produkáltam, nem volt tüszőrepedésem. Megnőtt egy bizonyos méretre a tüsző, majd összeesett, még jóval azelőtt, hogy a repedéshez elég méretre nőtt volna.

2017. máj. 14. 11:51
 88/91 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolso. Ezt tolem kerdezted? Nekem pé kovetéseken derult ki h mi a helyzet

Most olyab gondom van h veteles utan vagyok már boven es most ujra clostizunk. De most elso ciklusnaptol. Az a gond h ma ugy lattam megjott ahogy szokott. Fajt is a hasam. Ez volt delben be is vettem a clostit, erre akartam cserélni 3 fele, de csak egy kis barna folt volt rajta pedig én del fele vért toroltem.:( most akk igy mi lesz???

2017. jún. 10. 15:25
 89/91 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Sikerult juniusban :) 13.hétben járok.

Ki hogy van?:)

2017. szept. 5. 16:41
 90/91 anonim ***** válasza:
Gratulálok, kedves kérdező! Vigyázz magatokra! :)
2017. szept. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!