2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
sziasztok! Gratulálok nektek! én sajnos pont egy hetes késés után eléggé bepótoltam a menstruációt. Azóta is tart. Ez a hónap bukta. de érzem, hogy érzelmileg nincs bennem több, úgyhogy szüneteltetem a dolgokat. Oviban dolgozom és szörnyű szembesülni olyan gyönyörű gyerekekkel, akikkel alig foglalkoznak a szüleik, én meg mit nem adnék egy gyönyörűségért... na mindegy.
Nektek boldog babavárást kívánok.
Évi
Gratulálok nektek lányok :) (17-es vagyok)
Majd írjatok hogy mi újság. Velem minden rendben, szerencsére még semmi tünetem nincs, azon kívül hogy az elején sokat görcsölt a hasam, most már csak egy-egy stresszesebb munkahelyi nap után. Viszont újabban a puffadással küszködöm, alig tudok éjszaka aludni. Azt mondta az orvosom hogy ez nem baj, szedjek Espumisat, de már alig várom hogy menjek májusban vizsgálatra. :)
Boldog babavárást! Üdv: Evelin
Szia hany hetes vagy? Köszi a gratulációt.
Akkor a gorcsoles es alhasi fajdalom nem.gond?
Bar mar enyhult nekem. Mensi szerint 4 hetes 5 napos vagyok. Kezd elmúlni. Most feher folyasom van és aluszékony vagyok meg szédulős. Majus 3 doki!!!!;)
21-es és 92-es válaszoló vagyok. 7 hetes vagyok méretileg, mensi szerint 9, majd összerázzák:) Van szívhangunk, gondozásba vett a védőnő és nagy a boldogság. Annyira túlhajszoltak a munkahelyen, hogy azt hittem nem sikerült, ezért is lepődtem meg kicsit, hogy pozitív lett a teszt. December 8-ra vagyok kiírva, de ezen még finomítanak kicsit a későbbiekben. Eleinte görcsösen fájt a medencém, de mint később kiderült azért, mert az apróságunk csinálja magának a helyet. A 7-ik hétre ez majdnem eltűnt, ha elfáradok a munkahelyen akkor szokott néha-néha belenyilallni, de a Magne B6 jó rá, be lehet akár 3-at is venni belőle. A mellem fáj, émelygés nagyon ritka, hányás nem volt. Viszont égő, viszkető ekcémával küzdök, amit Bepanthennel kezelek, valószínű, hogy végig fog kísérni a terhességen.
Drukkolok mindenkinek! Ne adjátok fel, jönni fog a gólya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!