2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Figyelt kérdés
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
2017. márc. 13. 21:51
191/192 anonim válasza:
183 as vagyok , gratulalok nektek :) az en babam is megmaradt , 6 honapos lesz , korrigaltan 3 :D
192/192 momoka 2002 válasza:
Gratulalok a babahoz ujra mindenkinek. Koszi kerdezo,jol vagyok, hol jobban, hol rosszabul. A hanyinger emelyges talan most kezd alabbhagyni. Epp beleptem a 10. Hetbe es nagyon izgulok a 12. Heti ultrahang miatt, hogy minden rendben legyen. Csutortokon megyek vedonohoz,legalabb szivhangot hallgathatunk. Ha lesz idod irj majd a szulesrol,vagy a tobbiek is. En szivesen olvasnam. Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!