2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
Szia. Ideje volt. Es orulok h irtal :) már vártam.:) nagyon drukkolok h hamar babásodj es minden rendben menjen ezuttal
En 17+1hetes vagyok a baba 4 nappal nagyobbnak lett mérve 16+4 hetesen :)
De a nemet sehogyse tudta megnézni a doki, kicsit még a csont mogott van a baba also fele
Sziaa. :) te irtal ki magzatvizes kerdest? Azt követem!!:))
Gratulálok.
En ma vagyok 24+0 es meg nemtudjuk a nemet
21-92-107- es valaszoló vagyok, egy gyönyörű kisfiam született december 10- én, sürgősségi császárral, 40 fokos lázzal végeztem a császárt, szétnyílt sebbel életem legpocsékabb időszaka volt a gyermekágyi időszak, mert a vérzés mellett a sebem is váladékozott, fájt, tejem teljesen ekapadt, a fiamat alig bírtam megemelni, de kitartottunk apával, 12 hetes volt a fiam, mikor gyógyultnak nyílvanítottak, már csak egy piros csík emlékeztet a borzalmas lázrohamra. Vasárnap 17 hete lesz, a fiam 6500 g, 65 ceblnti, egészséges.
Kérdező, veled miújság, nem rég szültél,ha minden igaz?
187 gratulalok :)
Nalunk is fiu lett
Momoka hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!