2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
21-es és 92-es vagyok, és jelen pillanatban már 11 hetes terhes. Minden rendben van, egyszer hánytam, párszor fájt a fejem, de az ekcémám még mindig nagyon viszket.
Kérdező, sajnálom, ami történt. Nem lehet egyszerű, de még fiatal vagy és erős, a következő sikerülni fog. Pihend ki magad, hagyjatok időt magatoknak. A környezetemben ketten vetéltek el a terhesség 9-10. hetében, az egyik nagyon közeli családtag volt és kicsit furán éreztem magam, hog az ő esetük után pér nappal pozit teszteltem. Tudták, hogy akartunk babázni, de eddig még nem mondtuk el nekik. Ráadásul szegénynél valami komplikáció lépett fel a műtétnél és most 11 héttel később sem jött még helyre a szervezete. Sírhatnékom van mindig, mikor arra gondolok, hogy amit ők elveszítettek, én azt megkaptam. Lassan azonban el kell mondanunk, mert pár hét és már titkolni sem lehet és nem is akarom, csak azt, hogy helyre jöjjön testileg és lelkileg és tudjon őszintén örülni az unakahuginak vagy öcsinek.
Sziasztok este elolvaslak titeket pörgetünk ma. Folyik az akácméz!!!:)
Puszi
Gratulalok a kismamiknak. Irjatok majd mindig h miujsag veletek.:)
Biztosan minden rendben lesz mimoka!:)
Általában 6 hetes kor után de legtobbeknek 7 hetesen pár naposan van!
Hany hetes vagy mensi szerint?
Na az még határeset simán.:)
Lehet h 6+4 nél már lett volna. Lesz ott szívhang bizz benne :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!