2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Figyelt kérdés
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
2017. márc. 13. 21:51
161/192 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok, mert a doki mondta is mostantol kevesebb az esely h baj lesz
2017. aug. 11. 17:01
163/192 anonim válasza:
akkor orvendek :D en mar 15 hetben vagyok lassan :D
164/192 A kérdező kommentje:
Gratulalok☺
2017. aug. 12. 17:33
166/192 momoka 2002 válasza:
De orulok nektek es mostmar asszem gratulalhatok. Sajnos nalam kicsit elhuzodik. Veteles ota semmi. Ultrahang szerint sajnos van meg pici maradek a mehemben. Kaptam 10 napra proveralt szoritsatok hogy megjojjon. Aztan ujra probalkozhatunk mi is.
167/192 A kérdező kommentje:
Szia. Nem még nem szabad gratulalni majd szeptemberben :) amikor 12 hetes uhn minden okes lesz addig barmikor megtortenhet az elkerulhetetlen :/
Neked mikor halt el a baba?:((
Sajnlom h ennyit szenvedsz :((
2017. aug. 24. 07:46
168/192 momoka 2002 válasza:
Menzi szerint 10. hetben de ultrahang szerint 6. hetben megallt a fejlodesben ees csak a mehlepeny nott ,az 2x akkora volt mint az embio.
169/192 A kérdező kommentje:
Azta jaj istenem :OO
Mi 11+4 hetesen vagyunk ovu szerint de szivhanghallgatoval nem talaljuk a babat
2017. aug. 31. 09:31
170/192 momoka 2002 válasza:
Menzi szerint 10. hetben de ultrahang szerint 6. hetben megallt a fejlodesben ees csak a mehlepeny nott ,az 2x akkora volt mint az embio,persze szivhang nelkul. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!