A kerdesem az lenne, hogy elméletileg 4 hetes kismama vagyok az orvosom szerint de a teszt nem mutatja ki borzalmasan kezdek aggodni csutortokon kell visszamennem remelem valaki megtud nyugtatni. Szerintetek mi lehet a problema?
Nekem is volt olyan teszt, ami semmit se mutatott, a másik fajta pedig határozottan kidobta a pozitívat.
Nyugi, nem a második csíktól leszel terhes. :)
De ha feltétlen akarsz egyet, mert pl. el akarod tenni emlékbe, akkor egy hét múlva csinálj egyet.
A teszt előbb lesz pozitív, mint hogy az orvos meg tudja állapítani a terhességet, szóval ha már az orvos érzi, hogy nagyobb, felpuhult a méh, vagy lát felritkulást a megvastagodott nyálkahártyában, akkor már rég pozitív a teszt.
Mit mondott pontosan az orvos? Mi áll a leleten?
Ez nekem is furcsa kicsit. Eloszor a teszt mutat barmit is, mint az orvos latna. 4 hetesen max felritkulast lathat az orvos, de akkor mar pozi a teszt.
De ez aranyos...4 hetes kismama :) megertem, higy varod meg minden, de nyugodj le! Semmi ertelme idegeskedni. Epphogy kimaradt a menzeszed...mondjuk nem tudom csutortokon mit akar latni az orvos, mivel hat- 7 hetesen van szivhang...
Nem lehet hogy akkor cisztát látott a doki?
Elnézte vagy valami..de én a helyedbe megnézetném magam még egy dokival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!