2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most
mikorra nem várjátok? Tunetek?
Figyelt kérdés
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
Meg nem merek gratulaln,de nagyon orulok. Csak igy tovabb. Bizunk a legjobbakban ☺
2017. aug. 3. 09:23
153/192 A kérdező kommentje:
Még ne is majd 12 heti uh utan😘😘 te h vagy??
2017. aug. 3. 10:41
154/192 momoka 2002 válasza:
Ugyanugy: se peteeres,se menzi,viszont negativ vegre a tesztem,hetfon kapok vereredmenyt hcg szintrol hormonokrol 21.-en kontrol a noi dokinal.Neked legkozelebbi dokilatogatas mikor?
2017. aug. 4. 21:16
155/192 A kérdező kommentje:
Szegénykém jól megkavart ez a bibi...😔😔
Irj majd , ha van fejlemény. Én nagyon sokára megyek. Remélem nem tortenik baj.. :/ szept 6 de felek h majd nem lesz már szivhang vagy nem fejlődik...:(
2017. aug. 4. 21:30
156/192 anonim válasza:
Hajrá mindenkinek 😋
2017. aug. 10. 20:51
157/192 anonim válasza:
Szia! Én tegnap töltőttem a 12.hetet.:)
December óta próbálkoztunk.:)
Eddig minden rendbe, sajna rosszullétek mai napig vannak sajnos...
Esetleg privi?
22N
2017. aug. 10. 21:19
158/192 anonim válasza:
Sziasztok!Kicsit félve írok ide, mert nekem már van egy 14 hónapos kisfiam, és most kis tesót szeretnénk.Nem volt egyszerű a mi történetünk, megpróbálom röviden leírni.Viszonylag hamar teherbeestem vele, 25 hétig 2 alkalommal id bevéreztem, majd a 25. héttől vizesedtem, magas lett avérnyomásom...majd 33. héten hellp szindróma miatti életmentő császárral fejeződött br a terhességem, a babám 1470 grammal született.Ezek után is jöttek megpróbáltatások, de májusban (mikot mát minden rendeződni lászott) úgy döntöttünk, hogy szeretnénk neki kistesót.Akkor egy komolyabb kivizsgáláson estem át, és sajnos nem lett jó a véreredményem így a doki nem engedélyezte a kistesót, majd csak a 3 hónappal későbbi kontroll eredményétől függően.Pont a mai nap voltam a kontroll vérvételen, azonban 6 hét mire eredmény lesz.Ha jó lesz az eredmény jöhet a tesó.Kérlek drukkoljatok, hogy rendben legyen, és én is kismama lehessek 2017-ben.😊Mindenkiért szorítok!!
2017. aug. 10. 21:51
159/192 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Utolso elotti , egyutterzek mert kb 10 percr jott ki a vacsim. 9 hetesen vagyok :)
Bold9g Babavarast!
Utolso nembai h irtal de jelentkezz mi lett az eredmény. Szívből drukkolok. Megerdemlitek a kistesot☺☺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!