Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2017 ben kismama leszek, es...

2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?

Figyelt kérdés

Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?

En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!

22N

2017. márc. 13. 21:51
 171/192 momoka 2002 ***** válasza:
100%
Nyugi,ha mar egyszer volt szivhang biztosan lesz most is. Az ultrahang a biztos. Csak ne stresszelj,mi is arra a kovetkeztetesre jutottunk valoszinu a stressz miatt volt nalunk is ez az egesz. Ne is gondolj ra hogy baj lehet. Remelem mar en is rendbe jovok. Vegre megjott a 10 napos proveral utan, feltem a fertozestol,kicsit jobban is fajok mint szoktam de remelem mostmar minden visszaall a normal kerekvagasba.Szoritok. Mar szeptember van ☺
2017. szept. 2. 08:29
 172/192 A kérdező kommentje:

Fajdalomcsillapitot ne mert az akadályozza a tisztulást, de magneziumot vegyel be ha faj a pocakod :)

Nemsokara újra kismama leszel es irod nekem nagy-nagy orommel. :)

Megnyugodtunk mert vettunk babysound szivhangfigyelot😶😍

2017. szept. 2. 10:39
 173/192 momoka 2002 ***** válasza:
100%
Hogy vagytok? 😉☺csak csupa jot fogadunk el.
2017. szept. 14. 09:07
 174/192 A kérdező kommentje:

Minden rendben van :) szept 6-an vtunk orvosnal minden rendben a genetikai uh legalabbis azt mutatta :)

Mas tesztekre ilyenekre nem mentem nem is szandekoztam. Bizom ebben! Most vagyok 13+5

2017. szept. 14. 09:24
 175/192 momoka 2002 ***** válasza:
100%
Akkor mostmar GRATULALOK!!! Sok egeszseget es szerencses babavarast. Puszi nektek.Mikorra vagy kiirva? Marc. kozepe ha jol szamolom.Majd gondolok ratok.
2017. szept. 15. 13:17
 176/192 A kérdező kommentje:

Koszi :)♡

Te h állsz,rendezodtek a dolgok?? :/

Marc 17 :) koszonom megegyszer

2017. szept. 15. 14:02
 177/192 anonim ***** válasza:
100%
163 as vagyok :) en is voltam uh-n ,minden rendben van , 21 hetes vagyok :) es leanka lesz ugy nez ki ! :D gratula nektek is
2017. szept. 15. 19:16
 178/192 momoka 2002 ***** válasza:
100%
Orulok a pozitiv visszajelzesnek, szoval nem lehetetlen. Gratulalunk neked is utolso,szerencses emberkek vagytok. En varom az eredmenyeket, a nyalkahartyamintarol,lehet kaparas lesz belole,mert tul vastag. Mar 15.-ik napja verzek allandoan, allitolag a proveranak meg kene szuntetnie,de csak enyhult kicsit. Remelem hetfon meglesz az eredmeny es vegre eldol mi legyen velem. Mar unom. Szeretnem visszakapni az eletemet. Szeretkezni a parommal, betet nelkul elvezni a napokat es fajdalomcsillapito es gorcs nelkul letezni. jun. 23.-a ota ez van a vetelesem ota,de majdcsak mar megoldodik.☺
2017. szept. 15. 23:38
 179/192 A kérdező kommentje:

Szia kismami , gratulalok a kiscsajszihoz :) mikorra vagy kiirva??:)

---

Sajnálom. Szornyu, h ez így alakult és akkor még ez is. :(

Nagyon nagyon drukkolok h hamar rendbe jöhess :(

Irj majd néha!!♡

2017. szept. 16. 08:23
 180/192 anonim ***** válasza:
100%

januar vege fele , pontos datum meg nincsen :D szio :D

a dragasagom mocorog erzem olyan jo erzes :D

2017. szept. 16. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!