2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
Szia. Nekem amikor azt kaptam nem szabadd veszednem semmilyen fájdalomcsillapítot. Kar h nekem semmit se irtak fel. Nalam is nagyon sok volt es tobb napig mint rendes menzesz. Most van a 2.probalkozos ciklus azota. Tegnap volt 1 szép peteérésem.
Kitartas es drukkolok.:)
Szia ma vagyok 7+0:)
5+3 hetesen láttunk egy 9,5mmes még ures petezsákot. Aug 2.-án megyek ujra dokihoz. Majd irok mi volt
Hányingerrel szenvedek és neha puffadással. Már nem is barnázok.:))
Koazi az erdeklodest
Igen, akkor ideje a dokinak.:((( remelem.hamar rendbe jössz!!:/
Mi nemtudom jól vagyunk-e.. majd szerdan ugrik a majom a vizbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!