Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2017 ben kismama leszek, es...

2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?

Figyelt kérdés

Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?

En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!

22N

2017. márc. 13. 21:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/192 momoka 2002 ***** válasza:
100%
Lanyok en nem szedek semmit, de amikor pozi lett a tesztem az a nemvart elotti napon halvany 2 csikos volt, majd 2 napra ra erosebb, utanna 2 nappal halvanyabb megint. Ezzel csak az en esetemet akarom elmondani,ha megtortent vagy elkezdodott a beagyazodas a menzi napjan reggeli vizelet es 10-es erzekenysegu teszt ki kene mutassa.(persze mindenkinel mashogy van).En mindenkepp szeretnem tudni minel hamarabb,ha ugy van. En most hetvegere varom a pe-t de biztos megint kesobb lesz. kaptam erosebb 850 Metformint,meg vettem B-komplexet a hajhullasomra meg a B-vitamin nem athat alapon. meglatjuk mi valtozik. Bocsi hosszu voltam.Szoritok mindenkinek, veletek orulnek,teszteljetek!
2017. ápr. 18. 18:39
 72/192 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok :) Képzeljétek ma reggel pozitívat teszteltem. Nem bírom elhinni. Olyan izgatott vagyok. Május 12-re tudott csak időpontot adni a doki, addig tűkön fogok ülni, alig birom kivárni 🙂🙂🙂
2017. ápr. 18. 19:05
 73/192 momoka 2002 ***** válasza:
77%
De szuper. Gratulaloook. Addigra mar fogod latni a picit meg a szivverese is eszlelheto lesz. De jooo.
2017. ápr. 18. 19:39
 74/192 A kérdező kommentje:
Juj de jo !! VÉGRE VALAKI! nekem még 4 napom van hatra h megtudjam legalább!!:/ de erzem h ebbol ujabn csalodas lesz
2017. ápr. 18. 20:23
 75/192 anonim ***** válasza:
100%

17es! Nagyon nagyon gratulálok, es persze egy kicsit nehez is lett a szívem, hogy nem en írhatom ezt. Nagyon sok boldogságot kívánok, hihetetlen, hogy elindult benned egy élet. Ez olyan csodálatos.

Momoka! Köszi a valaszt, en sem reménykedem mar. Jövőhetre megpróbálok időpontot kérni, mindenképp kene lásson a dokim. Kedves kérdező, nagyon drukkolok neked!!! Ilyenkor nagyon lassan telik az idő, de remelem pozitív csalódás lesz a vege.

En érzem, ha most nincs baba, akkor en jovo hónaptól félre teszem, nem birja az lelkem ezt a stresszt. Évi voltam

2017. ápr. 18. 20:33
 76/192 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen lányok! Annyira nem számítottam most rá. Mert ápr. 8-án lett egy negatív tesztem. Tegnap gondoltam csak csinálok megint mert még mindig nem jött meg. Megcsináltam és ott hagytam a mosdó szélén 5 percre, addig néztem tovább a sorozatomat. Letelt az öt perc, megyek a a fürdőbe na mondom úgyis negatív. Hát gyönyörű szép pozitív, el sem merem hinni annyi negatív után. Nagyon boldog vagyok, alig bírom kivárni a 3 hetet hogy mehessek a dokihoz, csak akkor fogok tudni 100 százalékosan örülni ha azt mondja minden rendben. :) mindenkinek nagyon szorítok hogy átélhesse ezt az örömöt amit most én :) 17-es voltam.
2017. ápr. 19. 12:25
 77/192 A kérdező kommentje:

[link]

Ti is latjatok? 18 perc utan lett ilyen.:/

2017. ápr. 19. 16:36
 78/192 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pozitív! Reggel csinálj még egyet.
2017. ápr. 19. 16:46
 79/192 A kérdező kommentje:
Nem bizakodom. Mert kettot csinaltam es csak ez lett ilyen ugyanabbol a pisibol.:/
2017. ápr. 19. 16:49
 80/192 anonim ***** válasza:
100%
hirtelen ránézésre (is) pozitívnak tűnik! :) Évi
2017. ápr. 19. 17:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!