2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
Sziasztok! Én eléggé új vagyok itt, eddig csak a háttérből "leskelődtem", de egyre jobban úgy érzem, hogy szívesen leírnám én is a történetemet. 24 éves vagyok, párommal 2016 szeptembere óta próbálkozunk. Mivel rendszeresen van cisztám, amivel már 2015 nyarán műtöttek is, ezért októberben elmentem a dokimhoz, hogy megkérdezzem, akadály-e a ciszta? Vagy van e bennem bármi "rossz", ha esetleg teherbe esnék. Azt mondta minden oké, próbálkozzunk csak. Az ötödik hónapban, azaz idén januárban még mindig semmi, csak ciszta. Dokim elkezdett aggódni, hiszen elég fiatal vagyok, és átlagban egy fiatal párnak, akik egészségesek 4-5 hónap alatt sikerülni szokott a baba. Ezért elkezdte uh-n követni a peteérésem, és így januárban, plusz februárban ő mondta, h kb mikor szexeljünk. Mivel egyik hónap sem volt sikeres, ezért február vége/március eleje (eléggé összefolynak a dolgok) csinált hormontesztet, ami végre kimutatta, hogy nincs is rendes ovulációm. A pete elkezd érni, de progeszteron hiány miatt nincs tüszőrepedés, ami miatt cisztává alakulnak a tüszők. Ezért az utolsó menstruációm utáni 6. naptól (március 21.) kellett clostilbegytet szednem, de csak fél szemet naponta, mert a műtét óta meg van nagyobbodva a jobb petefészkem. Amikor visszamentem március 29-én, akkor több szép tüszőm is volt, többek között egy 22 mm-es. Ezért megkaptam az ovitrelle tüszőrepesztőt, és aznaptól három napig minden nap együtt kellett lennem a párommal. Tegnap mentem vissza (április 5.) és azt mondta a doki, hogy biztosan volt tüszőrepedésem, mert végre cisztám sincs, sőt gyönyörű a méhnyálkahártyám. Felírt duphastont, napi 3x1-et. Jövőhét csütörtökre nem várom. Előtte egy nappal megyek vissza a dokihoz. Szerintetek mikor tesztelhetek? Bocsi a hosszú kommentért.
Nagyon drukkolok nektek, lányok!
Szia. Kepzeld en is cisztas vagyok mégis felirta a clostit pedig az cisztát csinálhat. De azt mondta azert van cisztam mert nem lesz eleg nagy tuszom, igy a pete nem lökődik ki es ciszta lesz belole (normal esetben eldorvad) de nekem ciszta volt par havonta ebből!!
Szval a closti hat mert cisztam egy szál se es bizakodunk a 6 closti kúrában, ami elhasználható.:-) orulok h irtal neha jelentkezz h miujsag nagyon drukkolok!!!! Hormonvizsgalataid milyenek?:(
szia! :) hormonálisan elvileg "csak" progeszteron hiányom van. Nagyon izgulok, mert már nagyon szeretnénk babát. Párom mindig mondja, hogy biztos, hogy sikerülni fog.
Igen, a clostiról azért elég sok negatív mellékhatást olvastam, dehát valamit, valakiért! :) Annak nagyon örülök, hogy az closti meg az ovitrelle végre rendes érést és repedést csinált nekem! Viszont még nem volt petevezető átjárhatósági vizsgálatom, úgyhogy ha most nem leszek babás, akkor a következő lépés az lesz. Neked az volt már?
Sziasztok!
Én 35 éves vagyok, 2 éve próbálkozunk. Rengeteg kivizsgáláson vagyunk túl, kiderült, hogy természetes úton gyakorlatilag esélyünk sincs a babára, így belevágtunk a lombikprogramba. Ma vagyok beültetés után egy héttel, jövő héten derül ki, hogy sikeresek voltunk-e.
Sok sikert kívánok mindenkinek.
34#- nem még nem volt, 3 sikertelen honap utan lesz csak hsg( atjarhatosagi) mert eleg fiatal vagyok igy a dokim kímélne inkább ilyesmitol ! Repesztot kapok ha nme reped.:)
Irj majd még h mi lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!