2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most
mikorra nem várjátok? Tunetek?
Figyelt kérdés
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
Sziasztok,29 éves vagyok és 3 éve probàlkozunk,2015 juliusában felkerestünk 1 meddöségi közpotot ahol elkezdtük a kivizsgálásokat.2015 Oktoberéig teltek a stimulált ciklusok sikerteĺenül majd Novemberben megtörtént az elsö inszeminácio.Terhes lettem de sajnos nagyon hamar elvetéltem🙁🙁.Mèg 2 inszemet végig csináltunk sikertelenül,aztán nekiáltunk èpikezni adtunk 1 kis idöt magunknak ès pihentünk pàr honapot.Idén Januàrban orvost vàltottunk és elkezdtük ujbol a kivizsgálásokat,megvolt a ciklus követés ultrahangos petérès követtésel,ezek mind tőkèletesek lettek.Minden ugy müködik ahogy kell😆😆Ir gyanu merült fel már töbször de mindig azt mondta a volt dokim hogy szerinte ez mèg nem olyan vészes.Hétfön megint megtörtén 1 ujabb cukorterhelés+teljes imnulogiai kivizsgálàs+trombozis hajlamra valo kivizsgálás.Àprilisban lesznek készen az eredmények,bizom benne hogy legalàbb 1 rossz lessz mert akkor màr tudni mi okozza az èvek ota tarto sikertelenséget.Hiszem hogy 2017 ben mindannyiunknak megfogoan a kis csodája☺☺Sok sikert kivánok nektek😊😊
2017. márc. 15. 17:47
13/192 anonim válasza:
12 es vagyok szedem az E vitamint,C vitamin,D vitamin,Magnèzium B6 és Folsav B12 vitamint.Ja ès most lemondtam minden cukros dologrol,tésztárol,és minden olyanrol ami nem tul egéséges.Az orvosom szerint ez nagyon fontos.
2017. márc. 15. 17:52
14/192 anonim válasza:
Nem voltam még dokinál, de ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor elmegyek.
( azt gondoltam, hogy ennyi idősen, relatíve fiatalon egyből sikerülni fog)
2017. márc. 15. 18:02
15/192 A kérdező kommentje:
12 sajnalom h ezeken mar atmentetek. Remelem.mihamarabb kiderul a problema.:( drukkolok nektek.:) enis ezeket szedem csak a b vitamonknak es B komplexet abban egyben benne van minden. Parom e , d vitamint es cinket szed!:)
2017. márc. 15. 18:58
16/192 A kérdező kommentje:
14 en is ebben vagyok/ voltam.:(
2017. márc. 15. 18:58
17/192 anonim válasza:
A párommal 1 éve szeretnénk babát, 26 éves vagyok. Nekem pajzsmirigy betegségem van, eddig túlműködött most pár hónapja átment alúlmüködésbe. Viszont minden más leletem jó. Végigjártam mindenféle vizsgálatot, minden jó csak ez a fránya pajzsmirigy ne lenne. Szerencsére peteérésem is van, a dokim mindig nézi mikorra esik. Most ebben a hónapban nagyon renénykedem most állok peteérés előtt. Pénteken megyek dokihoz, mert minden hóbapban vèrvétel van a pajzsmirigy miatt, és akkor megnézi mikor lesz peteérésem. Ebben az èvben nagyon szeretnék már terhes lenni. Ti éreztek valamit peteérés idején? Nekem olyankor mindig fáj a hasam, szúrkál a petefészkem. Drukkolok mindenkinek hogy hamarosan babázhasson 🙂🙂
2017. márc. 15. 19:00
18/192 A kérdező kommentje:
Jaj miert ilyen nehez ez.. masok meg mennek abortuszra. Nincs igazság komolyan.:/:(
Nagyon drukkolok neked h minnél hamarabb ósszejöjjöj Nekted is a baba , nekem legkesobb 7-8 nap múlva kiderül..
Hat nem sok remenyt fuzok hozza . Eletemben eloszor ereztem peteerest. Szurt es feszitett a hasam 1-2 napig elotte 2 napig tojásfehérje szerű folyásom volt
2017. márc. 15. 19:50
19/192 anonim válasza:
Sziasztok! 27 éves vagyok és három hónapja próbálkozunk. Most eléggé stresszesek voltak a mindennapjaim , nem fűzök hozzá sok reményt :( Munkahelyváltás ilyenek. Remélem minden rendeződik.
2017. márc. 18. 14:27
20/192 A kérdező kommentje:
Szia. Es mikorra nem varod? En 4nap múlva es ma nega a teszt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!