Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2017 ben kismama leszek, es...

2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?

Figyelt kérdés

Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?

En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!

22N

2017. márc. 13. 21:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/192 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nekem azt mondta a doki, hogy addig szedjem, amíg meg nem jön, mert mi van, ha mégis van baba, de mondjuk emiatt megy el. Remélem, hogy meg fog jönni úgy is, hogy szedem a duphastont. Sajnos nem tudom felhívni a dokit, úgyhogy várom, hogy történjen valami. 7 nap még sok... biztos tűkön ülsz. Drukkolok, hogy sikerüljön.

AMúgy még csak ma vagyok 15 dpo-n, amit nem értek, mert már csütörtökön meg kellett volna jönnie. Eléggé pontosak a ciklusaim, de ezt most nem értem. Nem jött még meg, de a párom nem engedi, hogy tesztet csináljak, azt mondja várjunk türelemmel... de olyan nehéz!!!!

2017. ápr. 15. 20:13
 62/192 A kérdező kommentje:
Hat sztem meg a duphaston miatt pont h jolenne tesztelni.. amugy en dokim azt mondta ha 2-3 nap keses utan is negativ a tesztem akkor abbahagyhatom
2017. ápr. 15. 21:25
 63/192 A kérdező kommentje:

Amugy igen sok a 7 nap.:(

Drukkolok nektek.:)

2017. ápr. 15. 21:25
 64/192 anonim ***** válasza:
100%
2-3 nap késés? Negatív teszt? En sajnos pont itt tartok. De semmi jele nincs a menstruacionak... Sőt! Olyan érzes mintha most lenne peteérésem, olyan a nyalkám. Vagy micsoda. Menstruació elott sosem szokott ilyen lenni, viszont tegnap volt 15dpo es full negatív a teszt esti vizeletbol. Teljesen meg vagyok zavarodva...
2017. ápr. 16. 09:35
 65/192 A kérdező kommentje:

Szerintem tesztelj majd mégegyet. Meg én a helyedben tuti elmennék a kovetkezo ciklusban peteeres kornyeken dokihoz. Nálam akkor derult ki a baj. :/

De meg lehet baba nálad.:)

2017. ápr. 16. 10:23
 66/192 anonim ***** válasza:
100%
Azóta sincs semmi híre a menstruációnak. De tesztelni nem merek.... már annyira kínzó ez a tudatlanság, tehetetlenség. Veled mizu?
2017. ápr. 17. 20:54
 67/192 A kérdező kommentje:
De ha kinzo a tudatlanság akkor teszt hajrá!!!:) 9dpon vagyok amzgy semmi😐😐
2017. ápr. 17. 21:22
 68/192 anonim ***** válasza:
szia! ma reggel teszteltem, ez a késés ötödik napja, és negatív. De nem merem abbahagyni a duphastpont, mert a doki azt mondta, hogy addig szedjem, amíg meg nem jön.. de közben lehet, hogy a gyógyszer miatt nem jön meg! Párom még mindig azt hajtogatja, hogy biztos rossz a teszt... Nem tudom miért bíztat, tudja mekkora fájdalom. Talán tényleg megérzi, hogy van baba?! MOst csomó olyan sztorit olvastam itt, hogy sokaknak hetekig ki sem mutatta a teszt, csak a vérvétel, vagy az ultrahang. Bocsi a sok írkálásért, de már annyira zavar, hogy nem tudom mi van. A dokim meg szabin van...
2017. ápr. 18. 07:37
 69/192 anonim ***** válasza:
utolso , nem tudom mit mondjak , de pl en is duphastont szedek , es mikor abbahagyom ra 4-5 napra jon meg a menszim , amikor terhes maradtam ezelott , egy napot kesett es eross pozit teszteltem ,, most pl megint teszteltem de nekem is negativ , viszont verzek kicsit , ugy hoy ha terhes lennek mar kimutatna ! legtobb esetben foleg mar 5 napos keses utan kikellene mutassa , szerintem hagyd abba a gyogyszert mert oszekavarja a ciklusod , es utanna megjon , .... nekem is 30-31 napos a ciklusom ... de ha en is szednem tovabb es nem jonne meg rosszabbat csinalnek !
2017. ápr. 18. 08:16
 70/192 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ! nem tudom mivel teszek rosszabbat...
2017. ápr. 18. 08:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!