Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2017 ben kismama leszek, es...

2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?

Figyelt kérdés

Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?

En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!

22N

2017. márc. 13. 21:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/192 anonim ***** válasza:
100%
Lassacskán 29 éves leszek, harmadik próbálkozós hónapunk, de sok reményt nem fűzök hozzá. Az LH teszt el sem színeződik, pedig majdnem egész hónapban teszteltem, de nem találtam meg az időpontot, lehet, hogy nem elég érzékeny. Előző hónapban "vaktában" próbálkoztunk, igyekeztünk igazítani a középidős fájáshoz, de úgy sem sikerült. Ebben a hónapban szintén. Jó lenne már babázni, de egyelőre várat magára. Mivel 29 leszek, még pár hónapot várok, ha nem sikerül meglátogatom újra a dokit. 24 évesen iszonyú görcsökkel mentem be a kórházba és a doki azt javasolta csináljunk kivizsgálást, akkor már az inzulinszintem magasabb volt az ideálisnál, a hormonjaim akkor "még" rendben voltak, viszont az ultrahangos követés akkor sem hozott sikert. Látszottak a petesejtek, csak egy sem akart megrepedni. Az orvos akkor mondta, hogy mivel nem aktuális a babázás nem nyúlkálna bele a szervezetembe, majd menjek vissza ha babát szeretnék és nem jön magától. Ennek lassan 5 éve és most aktuális lenne, de bízok a legjobbakba, hogy piszkálás nélkül sikerülni fog. 29-ke körülre nem várom, de az utóbbi időben már ebben sem vagyok biztos annyit csúszkált.
2017. márc. 19. 11:28
 22/192 A kérdező kommentje:
29 az nemsok még :) idoben vagy. En is elmennek kivizsgalasra helyedben
2017. márc. 19. 12:34
 23/192 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok. Pénteken voltam dokinál, azt mondta kb. szerda körül lesz peteérésem, úgyhogy reménykedem hogy most sikerül, ugyanis 1 év után most tökéletes volt a vérképem ezért nagyon biztatott most. Ha 3 hónapon belül nem jön össze a páromnak kell menni ismételten kivitzsgálásra (1 éve volt). Mindenkinek nagyon drukkolok hogy minél hamarabb babázhasson. 🙂
2017. márc. 19. 14:20
 24/192 A kérdező kommentje:

Jaj. Mert csak most latom h irtal???:)

Dejo akkor mar volt azota péd nem? :) drukkolok.

Utolso elotti h allsz? Es tobbiek?

Nekem megfog jonni mar barnázok / vérezgetek! 15dpo.

( ma 10es negativ)

2017. márc. 24. 21:07
 25/192 anonim ***** válasza:
100%
23-mas vagyok. Már volt pé-m a hét közepén. Előtte is akkor is és utána is együtt voltunk a férjemmel, remélem most sikerül, bár nem merem már beleélni magam. Mivel nekem kb. 35 naposak a ciklusaim így nálam eleve tolódik minden, de a doki azt mondta ez nem befolyásol semmit. Így ápr. 5-én nem várom. Viszont most munkahelyem van változás mert szeptembertől meghosszabbítják a szerződésem sőt lehet véglegesíteni is fognak. Szóval most munka téren minden rendeződni látszik. Erre mondta párom hogy tuti most fog összejönni mikor már szupi munkám alakult. De én meg nem is bánnám ha így lenne :) majd írj hogy veled mi a helyzet! 🙂
2017. márc. 26. 19:20
 26/192 A kérdező kommentje:
Szia. Nagyon drukkolok , hogy úgy legyen , ahogy szeretnétek. Köszi h írtál, nagyon örülök!!!:-) nekunk nem jott össze. Megjött 2 napja. De most elengedtem. Teljesen masnak latok mindent.:)
2017. márc. 26. 20:41
 27/192 anonim ***** válasza:
2 es vagyok :D nekem egy het mulva lesz ovulaciom , mar varom :)
2017. márc. 27. 06:29
 28/192 momoka 2002 ***** válasza:
100%
Sziasztok. En most vagyok a 3. dpo-n elozo honapban volt kemiai terhessegem.remelem most sikerult rendesen-szoritsatok.Pcos-em ir-em van. Allitolag a progim rendben van.legalabbis mikor neztuk okes volt,megis felek,h,vekony a nyalkahartyam.Ti akik szeditek a Duphastont mikor hogyan es miert?
2017. márc. 27. 08:42
 29/192 A kérdező kommentje:
Nekemis rendben vana progim de kell a potlas :/ drukkolok.:)
2017. márc. 27. 11:03
 30/192 anonim ***** válasza:
23-mas vagyok. Most hogy így elengedted, mással foglalkozol majd most fog összejönni. Én drukkolok. 🙂
2017. márc. 27. 11:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!